Jasmin Beach Hotel

  • Jasmin Beach Hotel
  • 35 slika

Hotel Jasmin Beach ★★★★ - Gumbet, Bodrum, Turska se nalazi u Gumbetu. Udaljen je 400 m od centra Gumbeta, 3 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Hotel nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) – otvoreni bife samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina, kafa i čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, a 'la carte restorane jednom tokom bo

Hotel Jasmin Beach Hotel

Hotel Jasmin Beach ★★★★ - Gumbet, Bodrum, Turska se nalazi u Gumbetu. Udaljen je 400 m od centra Gumbeta, 3 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Hotel nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) – otvoreni bife samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina, kafa i čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, a 'la carte restorane jednom tokom boravka minimum 7 dana uz rezervaciju. Kompleks se sastoji od blokova bele kocke na 2 i 3 sprata, tipičnih za lokalni stil, smeštenih usred dobro održavanih vrtova. Sa ukupno 274 smeštajnih jedinica, objekat nudi bogat izbor usluga i sadržaja. Postoji izbor od 3 otvorena bazena, a hotel takođe ima svoj deo peščane plaže udaljene oko 30 metara. Gosti su dobrodošli da se dodatno opuste masažom ili SPA tretmanom.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Jasmin Beach 4* hotela:

Hotel Jasmin Beach 4* se nalazi u Gumbetu i dobar je izbor za paket aranžman agencije Fibula Travel sa direktnim čarter letom Bodrum leto 2024. Udaljen je 400 m od centra Gumbeta, 3 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Jasmin Beach 4* ima ukupno 274 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba u glavnoj zradi (max. 2+1 osoba),
  • Club standardna soba (max. 2+1 osoba),
  • Porodična soba u glavnoj zgradi (max. 2+2 osobe),
  • Porodična club soba (max. 2+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Jasmin Beach 4* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu ili split klimu, SAT TV, sef, mini bar (prazan), telefon, pločice, balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Jasmin Beach 4* nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) - otvoreni bife, samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, užina, kafa i čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, a 'la carte restorane jednom tokom boravka minimum 7 dana uz rezervaciju.

All inclusive koncept ne obuhvata: uvozna pića, sveže voćne sokove, tursku kafu, sva flaširana pića.

Sadržaj:

Glavni restoran, a'la carte restorani: Vista Mare i Terrace, barovi u okviru hotelskog kompleksa, parking. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju i u delu oko bazena.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluga lekara, frizer, usluga pranja veša, market, fotograf, telefon i fax.

Plaža:

Privatna hotelska, peščana plaža. Suncobrani, ležaljke, dušeci su bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle, dečiji bazeni, zatvoreni bazen, bazen sa toboganima, tursko kupatilo, sauna, fitnes, parno kupatilo, pikado, stoni tenis.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: masaže, igraonica, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije