Rixos Sungate

 • Rixos Sungate
 • 106 slika

Hotel Rixos Sungate ★★★★★- Beldibi, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja i popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, domaća i standardna i premium uvozna alkoholna i bezalkoholna pića (sva pića su originalnih bren

Hotel Rixos Sungate

Hotel Rixos Sungate ★★★★★- Beldibi, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja i popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, domaća i standardna i premium uvozna alkoholna i bezalkoholna pića (sva pića su originalnih brendova). Hotelska plaža je peščana, 720m duga sa dve marine. Ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu se ne naplaćuju.

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj Rixos Sungate hotela:

Rixos Sungate 5* se nalazi u regiji Beldibi. Udaljen je 25km od Antalije i 50km od aerodroma Antalija. Prostire se na oko 250.000 m2 i obuhvata obalu dugu 720 m.

Smeštaj:

Hotel Rixos Sungate 5* ima ukupno 1079 smeštajne jedinice:

 • Standardnih soba 38m2,jedna spavaca soba i kupatilo,glavna zgrada, max 3+1 dete .
 • Superior soba je površine 38 m2 , spavaća soba, kupatilo, max 3+1 osoba, nalaze se u Terrace House delu i u glavnoj zgradi.
 • Comfort soba pogled kopno je površine 35 m2 spavaća soba, kupatilo, za max 2+1 dete, u Terrace House delu
 • Family suit soba je površine 75 m2, odvojene dve spavaće sobe, dva kupatila, za max. 4+2 osobe, nalaze se u glavnoj zgradi.
 • Jacuzzi soba je površine 35 m2, kao standardna sobe ali, sa đakuzijem, nalazi se u glavnoj zgradi, za max.2+1 osobu.
 • Grand suit sobe su površine 80 m2, dve spavaće sobe, hodnik, dva kupatila, dva LCD TV nalazi se u glavnoj zgradi, za max.5+1 osobu.
 • King Suit soba je površine 85 m2, jedna spavaća soba, dnevna soba, đakuzi sa pogledom na more, dva kupatila, dva TV-a, luksuzno dekorisana, nalazi se u glavnoj zgradi.
 • Terrace Family Suit je površine 58 m2, jedna spavaća soba za roditelje, jedna dečja soba sa singl krevetom i sofom, dva kupatila, dva LED TV-a, soba na donjem spratu ima izlaz na terasu, a na gornjem spratu sobe imaju balkon, nalaze se u Terrace ville delu, za max.4+2 dece.
 • Terrace Suit je površine 53 m2, jedna spavaća soba, dnevni boravak, jedno kupatilo, nalazi se u Terrace delu, za max 3+1 osobu
 • Family pool house ground floor je povrsine 72 m2, nalazi se u terrace delu, 2 spavace sobe, hol, dva kupatila, 3 LED TV-a, donji sprat ima direktan izlaz na bazen, max 6 osoba.
 • Family pool houses upper floor je povrsine 72 m2, nalaze se u terrace delu, 2 spavace sobe, hol, 2 kupatila, 3 LED TV-a, mogucnost izlaska na bazen stepenicama, max 6osoba.
 • Marine soba pogled kopno je površine 32 m2, nalazi se u glavnoj zgradi, spavaća soba, kupatilo, za max 2+1 osobu
 • Marine Jacuzzi soba je površine 40m2, spavaća soba, kupatilo, jacuzzi, za max 2+1 osobu
 • Marine suite je površine 53m2, spavaća soba, dnevni boravak, kupatilo, nalaze se u glavnoj zgradi, za max. 3+1 osoba
 • Marine pool houses ground floor je površine 72m2, dve spavaće sobe, hol, dva kupatila, tri LED TV-a, nalaze se u glavnoj zgradi i imaju direktan pristup bazenu sa terase, za max 6 osoba
 • Marine pool houses upper floor je površine 72m2, dve spavaće sobe, hol, dva kupatila, tri LED TV-a, nalaze se u glavnoj zgradi i imaju direktan pristup bazenu sa terase stepenicama, za max 6 osoba

Svaka smeštajna jedinica u hotelu Rixos Sungate 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), set za kafu i čaj, sef, SAT TV i muzički kanali, standardni WI-FI internet bez doplate, bade mantil i papuče, tepih ili parket, balkon, ponovno čiščenje sobe popodne.

Usluga:

Ultra All Exclusive (ultra sve uključeno) koncept hotela Rixos Sungate 5*-24 h usluge hrane i pića, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja i popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, domaća, standardna i premium uvozna alkoholna i bezalkoholna pića (sva pića su originalnih brendova).

Dodatno se plaća, prema pravilima hotela: maxi bar u sobama i sobna usluga, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred, sva luksuzna pića servirana u flašama.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A'la Carte restorani: La Rozeta (italijanski), Mermaid (riblji), Mandarin (kuhinja dalekog istoka), Bonzai (suši restoran), Tepenyaki (japanski)Bloom- internacionalni,), Cactus (meksički), barovi u okviru hotelskog kompleksa, dečji bufe i bar, disko bar, noćni klub.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Rixos Sungate 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, usluga peglanja, frizer, luksuzni šoping centar, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, rent-a-car.

Plaža hotela Rixos Sungate 5*:

Hotelska plaža je peščana, 720m duga sa dve marine. Ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži i na doku uz doplatu i rezervaciju unapred.

Sport i zabava:

Veliki akva park ,zatvorenih (ne rade u visokoj sezoni) i otvorenih bazena za decu i odrasle, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, mogućnost za različite sportove, fitnes, teren za fudbal, odbojka na plaži, vaterpolo, stoni tenis, košarka, bilijar streljaštvo, strelicarstvo, zabavni programi tokom dana organizovani od strane porofesionalnih timova, , takmičenja, večernji program, plesni program, uživo muzika, tematske večere, Kid's Rixy klub za decu se prostire na 20.000 m2 (dečji restorani, bazeni i akva park, avantura park, specijalna igrališta, disko, bioskop).

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Rixos Sungate 5*: SPA i wellness centar, sve vrste kozmetičkih tretmana, razni tipovi masaže, sportovi na vodi, teniski tereni i oprema, bilijar, škola ronjenja, kuglanje, zip line, kompjuterske igrice.

Napomena:

Hotel Rixos Sungate 5* je renoviran 2012. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije