Oz Incekum Beach Resort

 • Oz Incekum Beach Resort
 • 20 slika
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Oz Hotels Incekum Beach Resort ★★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači, kafa i čaj, večera, ponoćni snek. lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00h, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom borav

Hotel Oz Incekum Beach Resort

Hotel Oz Hotels Incekum Beach Resort ★★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači, kafa i čaj, večera, ponoćni snek. lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00h, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Hotelska privatna plaža je peščana i kamenita. Upotreba ležaljki, suncobrana i peškira za plažu se ne naplaćuje.

 

COVID-19 PROTOCOL
 
HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj Oz Hotels Incekum Beach Resort 5* hotela:

Oz Hotels Incekum Beach Resort se nalazi u oblasti Inčekum, udaljen je oko 30 km od Alanje i oko 98 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Oz Hotels Incekum Beach Resort 5* ima ukupno 357 smeštajnih jedinica raspoređenih u 12 trospratnih blokova:

 • Standardne sobe (28 m2, max 2+1pax),
 • Connection sobe (56 m2, dve standardne sobe odvojene vratima, max 4+1 osoba),
 • Family sobe (36 m2, jedna velika soba sa kliznim vratima, max 3+1osoba).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (samo voda), laminat ili keramički pod, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači, kafa i čaj, večera, ponoćni snek. lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00h, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Oz Hotels Incekum Beach Resort 5*: uvozna pića, flaširana pića, sveže ceđeni voćni sokovi, turska kafa, pića u diskoteci posle 24:00, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restoran - turski i riblji, snek bar, bar pored bazena i na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Oz Hotels Incekum Beach Resort 5*: usluge lekara, usluga pranja veša, telefon, faks, internet, prodavnice, frizer, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščana i kamenita. Upotreba ležaljki, suncobrana i peškira za plažu se ne naplaćuje.

Sport i zabava:

Otvoren i zatvoren bazen za odrasle i decu, tobogani, korišćenje fitnes centra, turskog kupatila, saune i teniskog terena i stoni tenis. Animacija tokom dana, različita takmičenja, uveče predstave, mini klub za decu od 04 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Oz Hotels Incekum Beach Resort 5*: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, masaža, Wellnes & SPA, bilijar, kompjuterske igre.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečiji klub