Grand Mir' Amor Hotel

  • Grand Mir' Amor Hotel
  • 14 slika

Hotel Grand Miramor ★★★★- Kiris, Kemer, Antalija, Turska se nalazi u regiji Kiris, 5 km od centra Kemera i 60 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa i kolači, večera, ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h, sladoled u određenom terminu, de

Hotel Grand Mir' Amor Hotel

Hotel Grand Miramor ★★★★- Kiris, Kemer, Antalija, Turska se nalazi u regiji Kiris, 5 km od centra Kemera i 60 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa i kolači, večera, ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h, sladoled u određenom terminu, dečiji i dijetalni meni u glavnom restoranu, snek bar na plaži od 10:00-18:00.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

FACT SHEET - EN

 

Položaj Grand Miramor hotela:

Grand Miramor hotel se nalazi u regiji Kiris, 5 km od centra Kemera i 60 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 346 smeštajnih jedinica rasporedjenih u 3 bloka.

Standardne sobe (25 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tušem, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), set za kafu i čaj, SAT TV i muzički kanali, balkon/terasu.

Usluga:

Ultra All inclusive  (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor više jela(švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa i kolači, večera, ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h, sladoled u određenom terminu, dečiji i dijetalni meni u glavnom restoranu, snek bar na plaži od 10:00-18:00.

Ultra All inclusive koncept ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, sveže voćne sokove, energetska pića, hranu i piće nakon 23 h, A la Carte restoran(uz rezervaciju i doplatu).

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A la Carte restoran, lobi bar i bar kod bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, telefon, fax, kompjuterske igrice. Wi-fi internet uz doplatu.

Plaža hotela Grand Miramor 4*:

Hotelska plaža je šljunkovita, udaljena je 250m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu na plaži i pored bazena se ne naplaćuju. Izmedju hotela i plaže je put.

Sport i zabava:

Otvoreni  bazeni za odrasle i decu, dva tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži.Zabavni programi tokom dana i uveče pored bazena. Mini klub za decu od 6-12 godina, igralište, mini diskoteka.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža i sportovi na vodi.

Napomena:

RENOVIRAN: 2022.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije