Megasaray WestBeach Antalya

 • Megasaray WestBeach Antalya
 • 10 slika

Hotel Megasaray Westbeach Antalya ★★★★★ Konyaalti, Antalija se nalazi na poznatoj Konyaalti plaži, udaljen je 8 km od centra Antalije i 20 km od aerodroma Antalija. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku tana, popodnevna kafa, čaj i kolači, ponoćna užin

Hotel Megasaray WestBeach Antalya

Hotel Megasaray Westbeach Antalya ★★★★★ Konyaalti, Antalija se nalazi na poznatoj Konyaalti plaži, udaljen je 8 km od centra Antalije i 20 km od aerodroma Antalija. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku tana, popodnevna kafa, čaj i kolači, ponoćna užina, sladoled u određeno vreme, snek bar od 11:00 - 18:00h, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h. Hotel Megasaray Westbeach Antalya je udaljen 500 metara od privatne plaže. Ležaljke, suncobrani i šatl bus do plaže su besplatni.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Megasaray Westbeach Antalya hotela:

Hotel Megasaray Westbeach Antalya 5* se nalazi na poznatoj Konyaalti plaži. Udaljen je 8 km od centra Antalije i 20 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Megasaray Westbeach Antalya 5* ima ukupno 334 smeštajne jedinice:

 • Deluxe soba (34m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj + sofa, kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Corner superior soba (40m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj + sofa, kupatilo, max. 2+2 osobe), 
 • Family soba (44m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 4 osobe),
 • Terrace suit (75m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + deo za sedenje, kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Junior suit (60m2, spavaća soba sa dnevnom sobom, kupatilo, max. 2 osobe),
 • King suit (225m2, dve odvojene spavaće sobe, kupatilo, odvojeni toalet, max. 6 osoba).   

Svaka smeštajna jedinica hotela Megasaray Westbeach Antalya 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, papuče, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar, ketler, set za kafu i čaj, tepih, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet.

Usluga:

Hotel Megasaray Westbeach Antalya 5* nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku tana, popodnevna kafa, čaj i kolači, ponoćna užina, sladoled u određeno vreme, snek bar od 11:00 - 18:00h, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h.

Ultra all inclusive koncept hotela Megasaray Westbeach Antalya 5* ne uključuje: uvozna pića koja nisu na meniju, sveže ceđene voćne sokove, sobnu uslugu, a la carte restorane (sa rezervacijom unapred), flaširana pića.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a la carte restorani: italijanski i riblji, barovi u okviru hotela. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju, sobama i na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: prodavnice, frizer, pranje veša, hemijsko čišćenje, usluga lekara, čuvanje dece, sobna usluga, telefon, faks, internet kutak, kompjuterske igrice, rent a car.

Plaža hotela Megasaray Westbeach Antalya 5*:

Hotel Megasaray Westbeach Antalya je udaljen 500 metara od privatne plaže. Ležaljke, suncobrani i šatl bus do plaže su besplatni.

Sport i zabava:

Zatvoren i otvoreni bazeni, dečiji bazen, stoni tenis, pikado, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, odbojka na plaži. Zabavni program tokom dana i večernji šou programi, mini klub za decu od 04-12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, spa i wellness centar.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalija – Destinacija Antalija

Antalija – Turska

Antalija hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3★, 4★ , 5★ zvezica.

Antalija aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Antaliji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Antalija Turska informacije

Plaže u Antaliji su peščane. Mesto Antalija je antički grad. Aerodrom Antalija udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Antalija cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Antalija prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Antalija mapa hoteli

Mapa hotela lokacija raspored bus linija plaže u Antaliji povezanost sa centrom regije.

Antalija hoteli forum

Utisci komentari zapažanja putnika vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Antalija u Turskoj.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije