Long Beach Resort Hurghada

 • Long Beach Resort Hurghada
 • 50 slika

Hotel Long Beach Resort ★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat na sopstvenoj peščanoj plaži dugačkoj 1 km, opremljenoj ležaljkama i suncobranima. Jedan deo plaže je sa koralnim grebenom, dok je veći deo plaže kupačka zona sa plitkom vodom, nudi All Inclusive uslugu i predstavlja kvalitetan izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel Long Beach Resort se nalazi na oko

Hotel Long Beach Resort Hurghada

Hotel Long Beach Resort ★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat na sopstvenoj peščanoj plaži dugačkoj 1 km, opremljenoj ležaljkama i suncobranima. Jedan deo plaže je sa koralnim grebenom, dok je veći deo plaže kupačka zona sa plitkom vodom, nudi All Inclusive uslugu i predstavlja kvalitetan izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Hotel Long Beach Resort se nalazi na oko 20 km udaljenosti od centralnog dela Hurgade, Sakkale i na oko 14 km od međunarodnog aerodroma Hurgada, na jugu Hurgade ka regiji Sahl Hasheesh.

Plaža:

Hotel Long Beach Resort 4* se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži dugačkoj 1 km, opremljenoj ležaljkama i suncobranima. Jedan deo plaže je sa koralnim grebenom, dok je veći deo plaže kupačka zona sa plitkom vodom. Plaža je od poslednje zgrade udaljena oko 900 metara.

Sadržaj Long Beach Resort hotelskog kompleksa:

Recepcija 24h, glavni restoran Lotus, 2 A la Carte restorana: Al Dente, italijanski, Merhaba, egipatski restoran, nekoliko barova u okviru hotelskog kompleksa, menjačnica, ostava za prtljag, bankomat u okviru kompleksa, Wi-Fi internet (uz doplatu, na licu mesta), prodavnice u okviru hotelskog kompleksa, frizerski i kozmetički salon, sef (uz doplatu, na licu mesta), iznajmljivanje automobila, suvenirnica, usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu, na licu mesta), 4 bazena, dečiji bazen, Health centar (fitnes, masaža, sauna, đakuzi, hamam itd.), diving centar i škola ronjenja, jedrenje na dasci, tereni za tenis, stoni tenis, mini golf, bilijar, mini klub za decu, animacioni tim, diskoteka.

Smeštaj:

Sobe u hotelu Long Beach Resort 4* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe poseduju, kupatilo (tus ili kada), TV, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), klima uređaj, fen za  kosu, sef, telefon. Hotel ima: standardne sobe (nerenovirane), deluxe sobe (glavna zgrada) i porodične sobe. *Napomena: Sobe su raspoređene u glavnoj zgradi, family zgradi i vila delu. Standardne sobe se ne nalaze u glavnoj zgradi.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Long Beach Resort 4*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel Long Beach Resort 4*, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Long Beach Resort 4*.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije