Latte Beach Hotel

  • Latte Beach Hotel
  • 37 slika
  • za decu

Hotel Latte Beach ★★★ - Beldibi, Kemer, Turska je odličan izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea- samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, većernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-22.00h. Hotelska šljunkovita plaža je udaljena 150 m od hotela. (između hote

Hotel Latte Beach Hotel

Hotel Latte Beach ★★★ - Beldibi, Kemer, Turska je odličan izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea- samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, većernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-22.00h. Hotelska šljunkovita plaža je udaljena 150 m od hotela. (između hotela i plaže postoji ulica). Suncobrani i ležaljke za plažu se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Latte Beach 3* hotela:

Hotel Latte Beach 3* se nalazi u oblasti Beldibi. Udaljen je 14 km od centra Kemera i 30 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Latte Beach 3* ukupno poseduje 143 soba, raspoređenih u dva bloka. Sve sobe su standardne. Srandardna soba je površine 20-24 m2, ima jednu spavaću sobu i kupatilo, za max. 2+1 osoba.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tušem, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), SAT TV sa muzičkim kanalima, laminat. Neke sobe nemaju terase.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea- samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, većernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-22.00h.

ALL inclusive koncept hotela Latte Beach 3* ne uključuje: uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove, sva flaširana i pića u limenkama, sladoled, tursku kafu, hranu i piće nakon 22.00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar pored bazena.

Posebno se, prema pravilima hotela Latte Beach 3*, plaćaju: doktor, telefon, fax, kompjuterske igrice. WI-FI internet uz doplatu.

Plaža:

Hotelska šljunkovita plaža je udaljena 150 m od hotela Latte Beach 3*. (između hotela i plaže postoji ulica). Suncobrani i ležaljke za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, jedan tobogan, tursko kupatilo, sauna, gimnastika, stoni tenis, odbojka na plaži, lagana dnevna i večernja animacija.

Posebno se, prema pravilima hotela Latte Beach 3*, plaćaju: sportovi na vodi, masaža i bilijar.

Napomena:

Više informacija o hotelu Latte Beach 3* možete videti na: www.lattebeach.com.

NAPOMENA: tokom trajanja pandemije Covid 19, hotel zadržava pravo da prilagođava pojedine usluge i sadržaje, bez prethodne najave

Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.