Perre Delta Resort & Spa

 • Perre Delta Resort & Spa
 • 23 slika

Hotel Perre Delta ★★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra All inclusive – restoran na bazi švedskog stola za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa, kolači, večera, ponoćni bife, sva lokalna i stanadardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 – 24:00h, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka, sladoled i određenom

Hotel Perre Delta Resort & Spa

Hotel Perre Delta ★★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra All inclusive – restoran na bazi švedskog stola za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa, kolači, večera, ponoćni bife, sva lokalna i stanadardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 – 24:00h, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka, sladoled i određenom terminu, Italijanski A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka. Hotelska privatna plaža, šljunkovita, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Perre Delta 5* hotela:

Hotel se nalazi u regiji Okucalar, 35km udaljen od Alanje i 95km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Perre Delta 5* ima ukupno 232 sobe.

 • Standard sobe (30m2, spavaća soba, kupatilo, max.2+2 osobe),
 • Economy sobe (25m2, spavaća soba, kupatilo, bez balkona, max.2 osobe),
 • Family sobe (40m2, jedna veća soba – francuski ležaj i 2 twin kreveta, max.4 osobe)
 • 2 sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Sve sobe imaju kupatilo/kada, fen, centralna klima koja radi zavisno od vremenskih uslova, direktna telefonska linija, mini bar (voda i bezalkoholna pića sa po dolasku, poslije se plaća), sef (posebno se plaća), SAT TV i muzički kanali, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive - restoran na bazi švedskog stola za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa, kolači, večera, ponoćni bife, sva lokalna i stanadardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 – 24:00h, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka, sladoled i određenom terminu, Italijanski A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka.

UAI koncept hotela Perre Delta 5* ne uključuje: sva ostala uvozna pića koja nisu na meni listi, specijalna vina, sve vrste flaširanih pića i pića u limenci, sveži voćni sokovi, sladoled, kokice, Otomanski i riblji A'la Carte restorani (unaprijed rezervacija i doplata), posluga u sobi, nargila.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi švedskog stola, A'la Carte restorani sa različitim sadržajem, barovi oko celog kompleksa hotela.

Dodatno se naplaćuje prema pravilima hotela Perre Delta 5*: doktro, usluga čuvanja dece, vešeraj, frizer, internet cafe i PC igre, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju.

Plaža:

Hotelska privatna plaža, šljunkovita, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.

Sport i zabava:

Vanjski i unutrašnji bazeni za djecu i odrasle, tobogani, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, odbojka na plaži, gimnastika su besplatni.

Dodatno se naplaćuje: masaža, Beauty centar, rasveta teniskih terena, sportovi na vodi, bilijar i PC igre.

Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou program. Mini klub za djecu od 04 – 12 godina, dečija igraonica, mini disko navečer.

Napomena:

Hotel Perre Delta 5* je renoviran 2017. godine. Više informacija o hotelu možete videti na: www.perredeltahotel.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub