Incekum Su Hotel

  • Incekum Su Hotel
  • 21 slika

Hotel Incekum Su ★★★★ - Avsalar, Alanja, Turska je odličan izbor za leto u Alanji. Nudi All Inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana, večera, ponoćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h (pivo, vino, raki, džin, vodka), koncentrovani voćni sokovi. Hotelska

Hotel Incekum Su Hotel

Hotel Incekum Su ★★★★ - Avsalar, Alanja, Turska je odličan izbor za leto u Alanji. Nudi All Inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana, večera, ponoćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h (pivo, vino, raki, džin, vodka), koncentrovani voćni sokovi. Hotelska privatna šljunkovita plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.

 


FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Incekum Su hotela:

Hotel Incekum Su 4* se nalazi u regiji Avsalar. Udaljen je 25km od Alanje i 95km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Incekum Su 4* ima 124 smeštajne jedinice raspoređene u jednoj šestospratnoj zgradi i sedam trospratnih blokova:

  • Standardne sobe ( 20m2 spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Family sobe (30m2 smestene su u bastenskim kucama, spavaća soba, dnevna soba odvojena vratima, max 3+1 osoba).

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda pri dolasku), sef (uz doplatu), keramički pod, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana, večera, ponoćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h (pivo, vino, raki, džin, vodka), koncentrovani voćni sokovi.

AI koncept hotela Incekum Su 4* ne uključuje: sva uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića, koktele, tursku kafu, sladoled, svu hranu i pića posle 24:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, Garden snek bar, Melody bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Incekum Su 4*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, rent-a-car, Wi Fi u lobiju uz doplatu

Plaža hotela Incekum Su 4*:

Hotelska privatna šljunkovita plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju u hotelu Incekum Su 4* (dušeci - uz doplatu).

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, 1 tobogan, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, fitnes, lagani zabavni program tokom dana, večernji šou program, igralište za decu.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Incekum Su 4*: masaža, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije