Armas Labada

 • Armas Labada
 • 84 slika
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 13,99 god - GRATIS smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži

Hotel Armas Labada ★★★★★ - Camyuva, Kemer, Antalija, Turska je savršen izbor za letovanje u Kemeru 2021. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje), izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, kafa i čaj, večera, kasna noćna užina, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 01:00 h, sl

Hotel Armas Labada

Hotel Armas Labada ★★★★★ - Camyuva, Kemer, Antalija, Turska je savršen izbor za letovanje u Kemeru 2021. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje), izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, kafa i čaj, večera, kasna noćna užina, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 01:00 h, sladoled i kolači i određenim terminima, A'la Carte Restaurant uz prethodnu rezervaciju i jednom u toku boravka. Hotelska peščano šljunkovita plaža sa ležajkama, suncobranima i peškirima za plažu bez doplate.
HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Armas Labada 5* hotela:

Hotel Arma's Labada 5* se nalazi u regiji Camyuya. Udaljen je 5km od Kemera i 60km od aerodorma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Arma's Labada 5* raspolaže sa 186 soba:

 • Standardna soba (18 – 25 m2, spavaća soba sa francuskim lezajem + singl krevet + sofa, kupatilo, max 2+1),
 • Junior suit (30 - 39 m2, jedan francuski ležaj+ singl krevet + sofa, max. 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica sadrži kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centarlnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, min bar (bezalkoholna pice po dolasku), sef (uz doplatu), keramicke plocice, LCD SAT TV sa muzičkim kanalima,, balkon u sobama sa pogledom na more i francuski balkon u sobama sa pogledom na kopno.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje), izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, kafa i čaj, večera, kasna noćna užina, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 01:00 h, sladoled i kolači i određenim terminima, A'la Carte Restaurant uz prethodnu rezervaciju i jednom u toku boravka.

UAI koncept hotela Arma's Labada 5* ne uključuje: premium i luksuzna alkoholna pića, specijalna vina, sva flaširana pića, energetska pića, sveži voćni sokovi, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje), A'la Carte – riblji, lobi bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema hoteslkim pravilima: usluga lekara, frizera, pranja veša, šoping centar, usluga čuvanja dece, internet kafe i komjuterske igre, Wi-Fi u lobiju uz doplatu u hotelu Arma's Labada 5*.

Plaža hotela Arma's Labada 5*:

Hotelska peščano šljunkovita plaža sa ležajkama, suncobranima i peškirima za plažu bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, 3 tobogana, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana: takmičenja pored bazena i na plaži, šou programi uveče, mini klub za decu od 4 – 12 god.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Arma's Labada 5*: SPA & Wellness centar, sportovi na vodi, bilijar, osvetljenje za teniski teren i oprema, komjuterske igre, internet.

Napomena:

Hotel Arma's Labada 5* je renoviran 2017 godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub