Kleopatra Royal Palm

 • Kleopatra Royal Palm
 • 32 slika
 • Blizu centra grada
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Otvoreni bazen

Hotel Kleopatra Royal Palm Hotel ★★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za leto u Alanji 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolač i kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 - 23.00h. Peščana plaža udaljena 50m od hotela (između hotela i plaže je ulica). ALL INCLU

Hotel Kleopatra Royal Palm

Hotel Kleopatra Royal Palm Hotel ★★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za leto u Alanji 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolač i kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 - 23.00h. Peščana plaža udaljena 50m od hotela (između hotela i plaže je ulica).
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN
 
HOTEL INFO - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Kleopatra Royal Palm 4* hotela:

Kleopatra Royal Palm Hotel 4* se nalazi u Alanji pored Kleopatrine plaže, 1km od centra, 118km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Kleopatra Royal Palm 4* sadrži 233 smeštajne jedinice:

 • Standard sobe (24 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Connection family sobe (30 m2, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, max 4 osobe).

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, keramički pod, balkon ili terasu.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolač i kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 - 23.00h.

Nije uključeno u All Inclusive koncept hotela Kleopatra Royal Palm 4*: sva hrana i pića posle 23.00h, uvozna pića, sveže cedjeni sokovi, sladoled, bezalkoholna pića u baru na plaži od 10.00 -17.00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar pored bazena, snack bar, bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Royal Palm 4*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, prodavnice, rent-a-car, Wi Fi.

Plaža:

Peščana plaža udaljena 50m od hotela Kleopatra Royal Palm 4* (između hotela i plaže je ulica). Ležaljke i suncobrani se naplaćuju (pored hotelskog bazena su besplatni).

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu, tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program u toku dana i večeri, mini klub za decu od 4 -12 godina, dečije igralište.

Dodatno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Royal Palm 4*: sportovi na vodi, sauna, masaže, bilijar.

Napomena:

Hotel Kleopatra Royal Palm 4* je renoviran 2016. godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub