Iz Flower Side Beach

  • Iz Flower Side Beach
  • 47 slika

Hotel Iz Flower Side Beach ★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je odličan izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu kafu, čaj, kolače, večera, kasna noćna užina, sva alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00h, A'la carte restorani (Akdeniz i Mexico) uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, Snack bar na plaži od 10.0

Hotel Iz Flower Side Beach

Hotel Iz Flower Side Beach ★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je odličan izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu kafu, čaj, kolače, večera, kasna noćna užina, sva alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00h, A'la carte restorani (Akdeniz i Mexico) uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, Snack bar na plaži od 10.00-18.00h. Hotelska plaža šljunkovita i peščana, sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.
HOTEL INFO - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Iz Flower Side Beach 4* hotela:

Hotel Iz Flower Side Beach 4* nalazi se u regiji Kumkoy. Udaljen je 5km od Sidea i 68km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Iz Flower Side Beach 4* poseduje 259 smeštajnih jedinica:

  • Standard sobe (17 m2, 1 soba, kupatilo , max.2+1 osoba),
  • Family sobe (35 m2, 2 sobe odvojene vratima, 1 kupatilo max.2+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica poseduje kupatilo sa tuš kabinom/kadom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar(samo voda po dolasku), sef (uz doplatu), TV i muzičke kanale, terasu/balkon.

Usluga:

All inclusive na bazi otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu kafu, čaj, kolače, večera, kasna noćna užina, sva alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00h, A'la carte restorani (Akdeniz i Mexico) uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, Snack bar na plaži od 10.00-18.00h.

Al koncept hotela Iz Flower Side Beach 4* ne uključuje: sva uvozna i flaširana pića, sveže voćne sokove,specijalna vina, tursku kafu, sladoled, sobnu uslugu, A'la carte restoran Steak house uz rezervaciju unapred i doplatu, sva pića posle 24.00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la carte restorani, Akdeniz, Mexico, Stake house, Lobby bar, bar na bazenu i bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Iz Flower Side Beach 4*: Wi-fi, usluge lekara, čuvanja dece, frizer, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, usluge pranja veša i hemijsko čišćenje, šoping centar , rent a car, vodeni sportovi, Welness i salon lepote, masaže, bilijar.

Plaža hotela Iz Flower Side Beach 4*:

Hotelska plaža šljunkovita i peščana, sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu. Zamena peškira za plažu uz doplatu.

Sport i zabava u hotelu Iz Flower Side Beach 4*:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis. Zabavni programi sa profesionalnim timovima tokom dana i uveče. Mini klub za decu od 04-12 godina, dečije igralište.

Napomena : Hotel je renoviran 2019.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub