Celal Aga Konagi Hotel

  • Celal Aga Konagi Hotel
  • 35 slika

Hotel Celal Aga Konagia ★★★★★ - Fatih, Laleli, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, pored metro stanice Vezneciler, na oko 900 metara od Kapali čaršije, na oko 1.9 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotel Celal Aga Konagi Hotel

Hotel Celal Aga Konagia ★★★★★ - Fatih, Laleli, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, pored metro stanice Vezneciler, na oko 900 metara od Kapali čaršije, na oko 1.9 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Ova šarmantna istorijska građevina je veoma blizu svih glavnih turističkih atrakcija i istorijskih mesta od interesa. Celal Aga Konagi se nalazi pored stanice metroa Vezneciler koja nudi lak pristup najpoznatijim turističkim atrakcijama, kao i aerodromu Ataturk. Veliki bazar je udaljen 20 minuta hoda. Gradski hotel pogodan za porodice udaljen je otprilike 15 km od aerodroma Ataturk. dok je aerodrom Sabiha Gokcen udaljen otprilike 55 km. Prava istanbulska priča u srcu istorijskog poluostrva, hotel se sastoji od ukupno 87 udobnih soba. Gosti će pronaći smeštajne jedinice dobro opremljene sa satelitskim plazma TV-om, računarom i priključkom za faks. Sve sobe su opremljene bračnim krevetima Tempur sa poplunama od guščije, jastucima prekrivenim svilenim čaršavima i svilenim tepisima. Hotel nudi savremeni zdravstveni SPA sa drevnim 600 godina starim turskim kupatilom Acemoglu, saunom i parnom kupeljom.

Položaj Celal Aga Konagia hotela:

Hotel Celal Aga Konagia 5* je smešten u srcu Istanbula, pored metro stanice Vezneciler, na oko 900 metara od Kapali čaršije, na oko 1.9 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbula i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Celal Aga Konagia 5* ima restoran, snack bar, bar, recepciju, fitnes, Spa centar (sauna, tursko kupatilo, đakuzi, masaža, razni tretmani, pedikir, manikir), zatvoreni bazen, otvoreni bazen, Wi-Fi internet na recepciji itd.

Smeštaj:

Sobe hotela Celal Aga Konagia 5* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, papuče, električno kuvalo, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga u hotelu Celal Aga Konagia 5*:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Hotel Celal Aga Konagia 5* ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje nije dozvoljeno u celom hotelu.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije