VILA FREDERIKI

  • VILA FREDERIKI
  • 12 slika

Vila Frederiki - Agios Georgios, Krf, Grčka od centra Agios Georgiosa je udaljena oko 500 metara i oko 150 metara od najbliže peščane plaže u Agios Georgiosu. Vila ima veliko prostrano dvorište sa palmama, cvećem i prijatnim okruženjem, okrenuto ka moru. Sa All Inclusive uslugom u hotelu Grand Sands 3★, odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021. Položaj: Vila Frederiki nalazi se u mestu Agios Geo

Hotel VILA FREDERIKI

Vila Frederiki - Agios Georgios, Krf, Grčka od centra Agios Georgiosa je udaljena oko 500 metara i oko 150 metara od najbliže peščane plaže u Agios Georgiosu. Vila ima veliko prostrano dvorište sa palmama, cvećem i prijatnim okruženjem, okrenuto ka moru. Sa All Inclusive uslugom u hotelu Grand Sands 3★, odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021.

 

Položaj:

Vila Frederiki nalazi se u mestu Agios Georgios na ostrvu Krf. Od centra Agios Georgiosa je udaljena oko 500 metara. Vila ima veliko prostrano dvorište sa palmama, cvećem i prijatnim okruženjem, okrenuto ka moru. Od hotela Golden Sands je udaljeno 200 m (ukoliko se koristi gornji put) ili 300 m - ukoliko se ide šetalištem pored mora. Gosti vile Federiki koriste bežični internet na javnim površinama hotela Golden Sand.

Smeštaj:

Vila Frederiki ima ukupno 12 smeštajnih jedinica frontalno okrenutih prema moru. Svi studiji i apartmani se nalaze u visokom prizemlju i na prvom i drugom spratu. Položaj studija i apartmana (spratnost) prema raspoloživim kapacitetima.

  • Studio - jedna soba, 2 ili 3 standardna ležaja, kupatilo sa tušem, klima (uključena u cenu), frižider, čajna kuhinja (koristi se za kuvanje kafe, čaja i pripremu hladnih obroka - nema posuđe, ne koristi se za kuvanje), TV, terasa.
  • Apartman - 2 odvojene spavaće sobe sa po 2 standardna ležaja, dnevni boravak sa čajnom kuhinjom (koristi se za kuvanje kafe, čaja i pripremu hladnih obroka - nema posuđe, ne koristi se za kuvanje), frižider, kupatilo sa tušem, klima (uključena u cenu), TV, terasa.

Čišćenje soba i zamena peškira i posteljine - 2 puta u toku boravka od 10 dana.

Usluga:

Svi gosti vile Frederiki koriste uslugu All inclusive u hotelu Golden Sands 3★.

All inclusive usluga:
1. Doručak buffet od 07:30h - 10:00h u restoranu
2. Ručak buffet od 13:00h - 15:00h u restoranu
3. Večera buffet od 19:00h - 21h u restoranu
4. Užine od 10:00h - 18:30h u baru pored bazena (pite, tost, pomfrit, sendviči, pice, kolači, sladoled)

Sva jela i piće će posluživati osoblje hotela.

All inclusive program uključuje piće u baru pored bazena od 10.00-22.00h: bezalkoholna pića, vodu, sokovi, lokalna alkoholna pića (Ouzo, Vodka, točeno pivo, domaće vino), frape, kafu, čaj.
All inclusive program ne uključuje: sva ostala alkoholna pića, flaširana pića, sva ostala lokalna ili uvozna pića.Posle 22:00h sva pića i jela se dosatno naplaćuju.

Radno vreme:
Bazen: 10:00h - 19:00h
Bar pored bazena: 10:00h - 22:00h
Glavni restoran: samo u slučaju kiše i lošeg vremena

Hotel zadržava pravo da promeni all inclusive bez prethodne najave.

Plaža:

Nalazi se na oko 150 metara od najbliže peščane plaže u Agios Georgiosu.

Sport i zabava:

Korišćenje bazena hotela Golden Sands (ležaljke se naplaćuju prema pravilima hotela),

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2021

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.