Proimos Maisonnettes

 • Proimos Maisonnettes
 • 63 slika
 • Kvalitet i cena
 • Peščana plaža
 • Blizu plaže
 • Novo u ponudi
 • Otvoreni bazen

Apart-Hotel Proimos Maisonnettes - Platanias, Hanja, Krit je smeštajni objekat u letovalištu Platanias, udaljen svega 75 m od prelepe peščane plaže, koji predstavlja spoj umetničkog, tradicionalnog i modernog, odličan izbor za letovanje 2021. na Kritu. Pogodno je za parove i porodice sa decom! Nudi mogućnost izbora usluge Najam ili Noćenje s doručkom (U ponudi su grčki, kritski, kontinentalni, en

Hotel Proimos Maisonnettes

Apart-Hotel Proimos Maisonnettes - Platanias, Hanja, Krit je smeštajni objekat u letovalištu Platanias, udaljen svega 75 m od prelepe peščane plaže, koji predstavlja spoj umetničkog, tradicionalnog i modernog, odličan izbor za letovanje 2021. na Kritu. Pogodno je za parove i porodice sa decom! Nudi mogućnost izbora usluge Najam ili Noćenje s doručkom (U ponudi su grčki, kritski, kontinentalni, engleski i američki izbor doručka. Meni je mali, ali promišljeno odabran.

 

Položaj:

Proimos Maisonnettes je smešten u letovalištu Platanias, samo 75 metara od plaže nagrađene plavom zastavom. Centar Plataniasa je udaljen 1 km, a hotel je udaljen 12 km od grada Hanja. Aerodrom Hanja je udaljen 21 km. Najbliži supermarket je udaljen 100 m od objekta, Lidl 400 m, restoran 100 m. Pored objekta je čuveni hotel sa 5★ Minoa Palace.

Plaža:

Objekat je udaljen svega 75 m od prelepe peščane plaže.

Hotelski sadržaj:

Inspirisan tradicionalnom kritskom arhitekturom, uključujući elemente modernog dizajna. Kenneth Frampton, veliki američki arhitektonski kritičar, nazvao je ovaj stil kritičkog regionalizma koji je zaista bio u modi tokom devedesetih. Kompleks ima tri zgrade i na taj način pruža osećaj nezavisnosti svojim gostima. Lokalno kamenje, drvo i pločice preovlađuju, dajući hotelu topli stil koji podseća na seoske domove. Maisonnettes su kao bungalovi ili dvospratni apartmani koji svi imaju nezavisan ulaz, balkon, dvorište i slično. Proimos Maisonnettes imaju bazen, dečije igralište i parking. Među hotelskim sadržajima su bazen od 85 kvadratnih metara sa odvojenim dečjim odeljenjem i jacuzzi, poznati snack bar Frog island, dečije igralište i recepcija. Parking je dostupan.

Smeštaj Proimos Maisonnettes:

Svaka mezoneta sadrži slike i fotografije domaćih i svetskih umetnika, a posebno mesto rezervisano je za skulpture koje se nalaze u našoj bašti. Svih 11 mezoneta sadrži potpuno opremljenu kuhinju i kupatilo i uključuju nezavisnu klimu, telefon, sef, satelitsku TV, WiFi i fen za kosu. U ponudi agencije FIBULA su:

 • APARTMAN sa 1 spavaćom sobom (2-3 osobe) 26 m2 - Apartman ima dnevni boravak u prizemlju, SAT TV, opremljenu kuhinju, odvojenu spavaću sobu u prizemlju. Ima balkon ili terasu, TWC ili kadu, peškire, fen za kosu, sef (uz doplatu 10€ = 7 dana), telefon, WiFi BESPLATAN, A/C (uz doplatu 5€/dan).
 • Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje; Spavaća soba: 1 veliki bračni krevet.
 • MEZONETA sa 1 spavaćom sobom (2-3 osobe) 26 m2 - Mezoneta ima dnevni boravak u prizemlju, SAT TV, opremljenu kuhinju, kao i spavaću sobu na 1. spratu. Ima balkon ili terasu, TWC ili kadu, peškire, fen za kosu, sef (uz doplatu 10€=7 dana), telefon, WiFi BESPLATAN, A/C (uz doplatu 5€/dan).
 • Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje; Spavaća soba: 1 veliki bračni krevet.
 • PORODIČNA MEZONETA sa 1 spavaćom sobom (2-4 osobe) 42 m2 - Mezoneta ima dnevni boravak u prizemlju, SAT TV, opremljenu kuhinju, jednu spavaću sobu na 1. spratu, i drugu manju spavaću sobu na 2. spratu u potkrovlju - loft. Ima balkon ili terasu, TWC ili kadu, peškire, fen za kosu, sef (uz doplatu 10€ = 7 dana), telefon, WiFi BESPLATAN, A/C (uz doplatu 5€/dan).
 • Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje; Spavaća soba 1: 1 veliki bračni krevet; Spavaća soba 2: krevet za 1 osobu i 1 kauč na razvlačenje.
 • MEZONETA sa 2 spavaće sobe (2-5 osoba) 32 m2 - Mezoneta ima dnevni boravak u prizemlju, SAT TV, opremljenu kuhinju, jednu odvojenu spavaću sobu u prizemlju, drugu spavaću sobu na 1. spratu. Ima balkon ili terasu, TWC ili kadu, peškire, fen za kosu, sef (uz doplatu 10€ = 7 dana), telefon, WiFi BESPLATAN, 2A/C (uz doplatu 8€/dan).
 • Dnevna soba: 1 kauč na razvlačenje; Spavaća soba 1: 1 veliki bračni krevet; Spavaća soba 2: 2 kreveta za 2 osobe.

Usluga:

Možete birati: Najam ili Noćenje s doručkom (U ponudi su grčki, kritski, kontinentalni, engleski i američki izbor doručka. Meni je mali, ali promišljeno odabran. Doručak se poslužuje.) U snack baru Frog island u okviru objekta, nudi se uz doplatu.

Sve opcije doručka su uz kafu, čaj, čokoladu ili biljni kritski planinski čaj od majčine dušice, asortiman hleba, dve vrste džema i med, puter ili ekstra devičansko maslinovo ulje.

Primeri doručka iz menija:

Naš posebni omlet sa seckanim paradajzom i lukom - Zorbin pojačanje... 9

Jogurt sa organskim medom planinskog timijana, svežim voćem i žitaricama ili orasima - Englez u Njujork... 10

Dva jaja, slanina, prženi krompir, pečeni pasulj i kriška paradajza. Posluženo uz tost, džem i puter - Amerikanac u Parizu... 10

Francuski tost sa cimetom i maslacem preliven javorovim sirupom i uz sveže voće sa strane - Meštanin Krit... 9

Dakos sa čašom crnog vina - Zdravo jesti... 9

Dve kriške tamnog hleba sa domaćim namazom od avokada i čaša sveže ceđenog soka od pomorandže.

Komentari/Revije/Preporuke:

EKSKLUZIVNO u agenciji FIBULA! ODLIČNE OCENE PUTNIKA! SPOJ UMETNIČKOG,TRADICIONALNOG I MODERNOG. Pogodno je za parove i porodice sa decom. Proimos Maisonnettes su inspirisane tradicionalnom kritskom arhitekturom i okružen je prelepim vrtom s lokalnom florom, bosiljak, origano... Svaka mezoneta sadrži slike i fotografije domaćih i svetskih umetnika, a posebno mesto rezervisano je za skulpture koje se nalaze u bašti.

Restorani u blizini Proimos Maisonnettes:

“Match More - 2 min, Fiore Restaurant - 4 min, Ariadne Beach Restaurant - 7 min, Symposium - 10 min. “Match More” je galerija i restoran. Restoran koristi lokalne sastojke, a vinska karta je iz regionalnih vinarija Hanja, ali pristup hrani je mediteranski i inspirisan je grčkom, italijanskom i francuskom kuhinjom. Gosti mogu da kombinuju degustaciju hrane i vina uz posetu galeriji koja sadrži izložbe domaćih grčkih i stranih umetnika. Služe: doručak, ručak, večeru i branch. Sertifikat za odličan kvalitet 2018-2019. Proglašen za 2. najbolji restoran po izboru putnika #2 od 106 restorana u Plataniasu.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije