Alikes Apartments

  • Alikes Apartments
  • 57 slika

Hotel Alikes Suites & Studios – Apart hotel- Elounda, Lasiti, Krit, Grčka je mali udoban hotel i pravi izbor za posetioce koji žele kombinaciju šarma, mira, tišine i pogodne pozicije odakle mogu istraživati okolinu. Hotel je udaljen 500 m od trga Elounda sa barovima i restoranima i 9 km od Agios Nikolaosa. Međunarodni aerodrom Heraklion udaljen je 65 km. Ulica deli hotel od morske obale. Najbliža

Hotel Alikes Apartments

Hotel Alikes Suites & Studios – Apart hotel- Elounda, Lasiti, Krit, Grčka je mali udoban hotel i pravi izbor za posetioce koji žele kombinaciju šarma, mira, tišine i pogodne pozicije odakle mogu istraživati okolinu. Hotel je udaljen 500 m od trga Elounda sa barovima i restoranima i 9 km od Agios Nikolaosa. Međunarodni aerodrom Heraklion udaljen je 65 km. Ulica deli hotel od morske obale. Najbliža peščana plaža je udaljena nekoliko metara od hotela. Ležaljke i suncobrani su dostupni uz doplatu. Nudi uslugu najam ili noćenje s doručkom. Besplatna Wi-Fi konekcija u javnim delovima hotela.

 

Položaj Alikes Suites & Studios – Apart hotela:

Hotel je udaljen 500 m od trga Elounda sa barovima i restoranima i 9 km od Agios Nikolaosa. Međunarodni aerodrom Heraklion udaljen je 65 km.

Plaža:

Ulica deli hotel od morske obale. Najbliža peščana plaža je udaljena nekoliko metara od hotela. Ležaljke i suncobrani su dostupni uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, lounge bar u kome se služi i doručak, a la carte restoran i bar na plaži, bar kod bazena, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, terasa za sunčanje, bašta, SPA centar, teretana, besplatna wi fi konekcija u javnim delovima hotela.

Smeštaj:

Studiji i apartmani se nalaze u dvospratnim zgradama bez lifta.

  • STUDIJI su površine 20 m², smeštaju do 3 osobe, imaju bračni ili dva singl ležaja, čajnu kuhinju, kupatilo sa tušem, fen za kosu, klima uređaj, dve fotelje, besplatan wi fi, balkon sa pogledom na baštu ili na more.
  • APARTMANI su površine 35 m², iz jednog prostora, smeštaju do 4 osobe i imaju bračni i jedan singl ležaj ili bračni ležaj i sofu za dve osobe a kupatila mogu biti sa tušem ili kadom.

Usluga:

Najam ili Noćenje s doručkom.

Komentari/Napomene:

Gosti hvale izuzetnu lokaciju i daju joj ocenu 9,1. 

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2023. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2023. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2023. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Labyrinth 2* - Georgiupuli, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Lokacije