Ramira City Hotel

  • Ramira City Hotel
  • 33 slika

Ramira City ★★★★ (Adult only 16+) - Alanja, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu užinu, čaj i kolače, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h. Gosti koriste hotelsku plažu na Kleopatrinoj plaži. ALL

Hotel Ramira City Hotel

Ramira City ★★★★ (Adult only 16+) - Alanja, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu užinu, čaj i kolače, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h. Gosti koriste hotelsku plažu na Kleopatrinoj plaži.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN
 
HOTEL FACTSHEET - EN

 

Položaj Ramira City 4* hotela:  Adult +16

Hotel Ramira City 4* se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 125 km od aerodorma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Ramira City 4* raspolaže sa 84 smeštajnih jedinica rasporedjenih u glavnoj zgradi. Standardne sobe (18-24m2, spavaća soba sa francuskim ležajem i single krevetom, kupatilo, max. 3 osobe).

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, mini bar (voda se dopunjuje svaki dan), ketler, set za čaj i kafu pri dolasku, sef – uz doplatu, SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu užinu, čaj i kolače, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h.

All inclusive koncept hotela Ramira City 4* ne uključuje: uvozna pića i pića koja nisu na meniju, sveže cedjene voćne sokove, flaširana pića, tursku kafu, sva pića posle 24:00h, svu hranu i pića u baru na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran, bar na bazenu, bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Ramira City 4*: usluge lekara (na zahtev), usluge pranja veša, telefon, fax, internet, rent a car. Wi-Fi je besplatan u javnim prostorijama i sobama.

Plaža:

Gosti koriste hotelsku plažu na Kleopatrinoj plaži. Udaljena je 600m od hotela Ramira City 4*. Lažaljke i suncobrani su besplatni. Postoji i besplatan šatl prevoz. Zamena peškira za plažu se naplaćuje.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle, fitnes soba, stoni tenis, večernje animacije dva puta nedeljno.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Ramira City 4*: sportovi na vodi, sauna, masaža.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19, HOTEL ZADRZAVA PRAVO DA PRILAGODJAAE NEKE OD USLUGA I SADRZAJA BEZ PRETHODNE NAJAVE 


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.