Yasmin Bodrum Resort

 • Yasmin Bodrum Resort
 • 83 slika

Hotel Yasmin Bodrum Resort ★★★★★ - Turgutreis, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, ponoćnu užinu, užine tokom dana, sladoled u određeno vreme, poslastičarnica, A La Carte restorani sa rezervacijom unapred, domaća i određena uvozna

Hotel Yasmin Bodrum Resort

Hotel Yasmin Bodrum Resort ★★★★★ - Turgutreis, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, ponoćnu užinu, užine tokom dana, sladoled u određeno vreme, poslastičarnica, A La Carte restorani sa rezervacijom unapred, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju hotela. Hotel Yasmin Bodrum Resort 5* se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Ovaj hotel se nalazi na zapadu prelepog poluostrva Bodrum. U blizini se nalazi centar Turgutreisa, gde gosti mogu istražiti mnoštvo restorana, barova, mogućnosti za kupovinu i zabavu. Hotel se nalazi na samo 18 km od centra Bodruma.

 

Položaj Yasmin Bodrum Resort 5* hotela:

Hotel Yasmin Bodrum Resort 5* se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 20 km od centra Bodruma i 50 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Yasmin Bodrum Resort 5* ima ukupno 484 smeštajne jedinice:

 • Standardna soba (29-33m2, nalazi se u glavnoj zgradi, spavaća soba, kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • Junior Suit (38m2, nalazi se u glavnoj zgradi, dve spavaće sobe, kupatilo, max. 3+1 osoba),
 • Deluxe Suit (45m2, nalazi se u glavnoj zgradi, dve spavaće sobe, kupatilo, max. 3+1 osoba),
 • Standardna Club soba (29m2, nalazi se u aneks zgradi, spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
 • Junior Suit Club (40m2, nalazi se u aneks zgradi, dve spavaće sobe, kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • Deluxe Suit Slub (45m2, nalazi se u aneks zgradi, dve spavaće sobe, kuhinja, kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • 4 sobe za osobe sa invaliditetom (nalaze se u glavnoj zgradi).

Svaka smeštajna jedinica hotela Yasmin Bodrum Resort 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, telefon, LCD SAT TV, ketler, set za kafu i čaj, centralnu klimu, sef, mini bar, pločice, balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Yasmin Bodrum Resort 5* nudi Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, ponoćnu užinu, užine tokom dana, sladoled u određeno vreme, poslastičarnica, A La Carte restorani sa rezervacijom unapred, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ultra All Inclusive koncept hotela Yasmin Bodrum Resort 5* ne uključuje: sveže ceđene voćne sokove, određena uvozna pića.

Sadržaj hotela Yasmin Bodrum Resort 5*:

Glavni restoran Myndos na bazi otvorenog bufea, A La Carte restorani: The Oceania - restoran morskih plodova, Sultan - turski restoran, La Perla - italijanski restoran, Sushi - kuhinja Dalekog istoka, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju hotela.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara i medicinske sestre, pranje veša, frizer, rent a car, prodavnice.

Plaža:

Hotel Yasmin Bodrum Resort 5* se nalazi na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Zatvoreni bazen, otvoreni bazeni za odrasle i decu, tri tobogana za odrasle, odbojka, košarka, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis, mini fudbal, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, parno kupatilo, vaterpolo, boćanje, bagminton, pikado. Zabavni program tokom dana, uživo muzika određenim danima, zabave na plaži, disko. Mini klub za decu od 4-12 godina, mini disko, dva tobogana za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, ronjenje, oprema za tenis, osvetljenje teniskih terena, časovi tenisa, internet kutak, kompjuterske igrice, sportska hala, masaža, tretmani lica i tela.

Napomena:

Hotel Yasmin Bodrum Resort 5* je renoviran 2021. godine.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 5* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu