Pollis Hotel

  • Pollis Hotel
  • 34 slika

Hotel Pollis ★★★★ - Hersonissos, Krit, Grčka je u potpunosti renoviran 2017. godine, a 2018. je takođe dodata potpuno nova potpuno opremljena aneks zgrada. Hotel je trenutno jedan od najmodernijih hotela u oblasti Hersonisosa, jednom od najpopularnijih letovališta na Kritu. Položaj Pollis 4* hotela: Hotel je strateški lociran u blizini mnogih poznatih atrakcija i kratkog hoda od javnosti i iznajml

Hotel Pollis Hotel

Hotel Pollis ★★★★ - Hersonissos, Krit, Grčka je u potpunosti renoviran 2017. godine, a 2018. je takođe dodata potpuno nova potpuno opremljena aneks zgrada. Hotel je trenutno jedan od najmodernijih hotela u oblasti Hersonisosa, jednom od najpopularnijih letovališta na Kritu.

 

Položaj Pollis 4* hotela:

Hotel je strateški lociran u blizini mnogih poznatih atrakcija i kratkog hoda od javnosti i iznajmljivanja prevoznih sredstava.

Gosti mogu stići do svih popularnih restorana, barova i noćnih klubova koji se nalaze na glavnoj plaži Hersonisosa, živopisnog malog grada sa obiljem kulinarskih i zabavnih mogućnosti, u roku od 2 minuta hoda. Hotel Pollis se nalazi na samo 100 metara od slikovite luke Hersonisos i na manje od 150 m od peščane plaže sa tirkiznom vodom.

Plaža:

150 m od plaže.

Hotelski sadržaj:

Glavna zgrada ima ukupno 46 soba, od kojih su:

  • 42 dvokrevetne standardne sobe
  • 1 trokrevetna standardna soba
  • 3 porodične sobe

Aneks zgrada ima 28 soba, od kojih je:

  • 14 dvokrevetnih standardnih soba
  • 11 trokrevetnih standardnih soba
  • 1 porodične sobe otvorenog tipa
  • 2 apartmanske sobe otvorenog tipa

Sve sobe su uređene modernim nameštajem i umetničkim delima, imaju privatne balkone i tuševe i spremne su da vam požele dobrodošlicu u jedinstveno hotelsko iskustvo!

Smeštaj:

A/C, free WIFI, mini bar, sef, telefon, fen, usluga u sobi (dostupno od 08:00-20:00) SAT TV, krevetac, TWC, balkon.

Usluga:

Noćenje s doručkom, Polupansion, All Inclusive.

Komentari/Napomene:

Moderan hotel na kraju šetališta, dobra lokacija, ocena 8,6.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Lokacije