Minos Mare Royal

  • Minos Mare Royal
  • 58 slika

Hotel Minos Mare Royal ★★★★★ - Platanias, Retimno, Krit, smešten na dugoj peščanoj plaži u letovalištu Platanias, sa uslugom na bazi polupansiona, predstavlja savršen izbor za letovanje na Kritu 2021. Idealan je za porodice sa decom, nudi uslugu olupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje). Položaj: Hotel Minos Mare Royal nalazi se u letovalištu Platanias, udaljenom 4 km od gra

Hotel Minos Mare Royal

Hotel Minos Mare Royal ★★★★★ - Platanias, Retimno, Krit, smešten na dugoj peščanoj plaži u letovalištu Platanias, sa uslugom na bazi polupansiona, predstavlja savršen izbor za letovanje na Kritu 2021. Idealan je za porodice sa decom, nudi uslugu olupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).

 

Položaj:

Hotel Minos Mare Royal nalazi se u letovalištu Platanias, udaljenom 4 km od grada Retimna i 70 km od aerodroma. Pripada kompleksu Minos Mare Beach resort and Spa zajedno sa hotelom Minos Mare 4, konferencijskim centrom i Spa centrom.

Plaža:

Nalazi se na dugoj peščanoj plaži.

Hotelski sadržaj:

Kompleks Minos Mare Royal Beach resort ima recepciju, mini-market, ostavu za ptljag, lift, bilijar, internet kutak, stoni tenis, Spa centar, bazen sa hidromasažom, dečije igralište, odbojku na plaži, peščanu plažu nagrađenu plavom zastavicom, peškire za plažu uz depozit, animaciju, bežični internet pristup, uslugu pranja veša, glavni restoran, bar pored bazena, a la carte restoran.

Smeštaj u Minos Mare Royal hotelu:

Sobe imaju paket za dobrodošlicu (čokolada, cveće, min.voda), individualnu klimu, telefon, balkon, digitalni sef (besplatno), LCD SAT TV, DVD player, besplatni Wi-Fi, CD/MP3/Radio, mini-bar, kuvalo za kafu/čaj, frižider, kupatilo, fen. Kupatilo TWC/kada, papuče, bade-mantil.

Usluga:

Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).

Komentari gostiju/ Napomena:

Idealno za porodice sa decom.


Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit leto 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Kritu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti dostupni su gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u hotelu Minos Mare Royal ★★★★★ - Platanias, Retimno, Krit.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na Kritu su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište