Larissa Mare Beach Hotel

  • Larissa Mare Beach Hotel
  • 21 slika

Hotel Larissa Mare Beach ★★★★- Beldibi, Kemer, Turska u regiji Beldibi nadomak Kemera predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea (samoposluživanje) - izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, poslepodnevni čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-22:00h, bar na plaži od 10:00-22:00. ALL INCLUSIVE CONC

Hotel Larissa Mare Beach Hotel

Hotel Larissa Mare Beach ★★★★- Beldibi, Kemer, Turska u regiji Beldibi nadomak Kemera predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea (samoposluživanje) - izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, poslepodnevni čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-22:00h, bar na plaži od 10:00-22:00.

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj Larissa Mare Beach hotela:

Larissa Mare Beach hotel se nalazi u regiji Beldibi, 15 km od centra Kemera i 35 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Larissa Mare Beach 4* ima ukupno 100 standardnih soba (jedna spavaca soba, kupatilo, max 2+1 osoba) sa kupatilom sa kadom ili tuš kabinom, fenom, split klima, mini bar (prazan), sef (uz doplatu), direktnu telefonsku liniju, pločice, SAT TV i muzički kanali, balkon/terasa.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea (samoposluživanje) - izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, poslepodnevni čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-22:00h, bar na plaži od 10:00-22:00.

U AI koncept hotela Larissa Mare Beach 4* nije uključeno: uvozna pića, sveži voćni sokovi, flaširana pića i pića u konzervi, sladoled, turska kafa, hrana i piće posle 22:00h, pića u disko klubu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Larissa Mare Beach 4*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice. WI-FI konekcija je bez doplate u lobiju hotela.

Plaža hotela Larissa Mare Beach 4*:

Hotelska plaža je šljunkovita. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.Peškiri nisu dostupni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu, tobogan, tursko kupatilo, sauna, gimnastika, odbojka na plaži, stoni tenis. Posebno se plaća prema pravilima hotela Larissa Mare Beach 4*: sportovi na vodi, masaža, bilijar.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.larissahotels.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije