Vantaris Palace

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Kavros
 • Vantaris Palace
 • 52 slika
 • Na plaži

Hotel Vantaris Palace ★★★★ - Kavros, Hanja, Krit je nov hotel u našoj ponudi koji se nalazi u letovalištu Kavros, na najdužoj plaži na Kritu. Idealan za letovanje na Kritu 2021. Polupansionska i All Inclusive usluga. Bazeni, sportski tereni, fitnes i SPA centar. Vantaris Palace ★★★★ - Kavros, Hanja, Krit Nov hotel u našoj ponudi. Idealan za letovanje na Kritu. Polupansionska i All Inclusive usluga

Hotel Vantaris Palace

Hotel Vantaris Palace ★★★★ - Kavros, Hanja, Krit je nov hotel u našoj ponudi koji se nalazi u letovalištu Kavros, na najdužoj plaži na Kritu. Idealan za letovanje na Kritu 2021. Polupansionska i All Inclusive usluga. Bazeni, sportski tereni, fitnes i SPA centar.

 

Vantaris Palace ★★★★ - Kavros, Hanja, Krit


Nov hotel u našoj ponudi. Idealan za letovanje na Kritu. Polupansionska i All Inclusive usluga. Bazeni, sportski tereni, fitnes i SPA centar.


Položaj Vantaris Palace hotela:

Nalazi se u letovalištu Kavros, na najdužoj plaži na Kritu. Grad Retimno je udaljen 16 km, grad Hanja 42 km, a Heraklion 95 km. Aerodrom u Hanji je na udaljenosti od 48 km, a aerodrom u Heraklionu na udaljenosti od 100 km.

Plaža:

Hotel Vantaris Palace izlazi na uređenu peščanu plažu sa dugim plićakom koja je opremljena ležaljkama i suncobranima.

Hotelski sadržaj:

Recepcija koja radi 24 sata dnevno, glavni restoran, A la Carte restoran, 3 bara, zatvoreni bazen, 2 otvorena bazena, bazen za decu, ležaljke i suncobrani pored bazena, dečije igralište, besplatan Wi-Fi u svim zajedničkim prostorijama, fitnes centar, teniski teren sa reflektorima, teren za odbojku na pesku, stoni tenis, bilijar, mini market, internet kutak, spa centar, frizerski salon, besplatan parking. Hotel, uz doplatu, nudi i usluge vešeraja.

Smeštaj:

Standardne sobe su veličine 26 m2 i sve imaju 2 zasebna kreveta, sofu (po potrebi se koristi kao ležaj za treću osobu), balkon, kupatilo sa kadom, fen za kosu, SAT TV, telefon, mini frižider, klima uređaj, sef (uz doplatu).

Usluga u Vantaris Palace hotelu:

Možete birati između Polupansiona  i All Inclusive usluge (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Vantaris Palace je nov hotel u našoj ponudi.Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije