Vantaris Palace

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Kavros
 • Vantaris Palace
 • 52 slika
 • Na plaži

Hotel Vantaris Palace ★★★★ - Kavros, Hanja, Krit je nov hotel u našoj ponudi koji se nalazi u letovalištu Kavros, na najdužoj plaži na Kritu. Idealan za letovanje na Kritu 2024. Polupansionska i All Inclusive usluga. Bazeni, sportski tereni, fitnes i SPA centar. Položaj Vantaris Palace hotela: Nalazi se u letovalištu Kavros, na najdužoj plaži na Kritu. Grad Retimno je udaljen 16 km, grad Hanja 42

Hotel Vantaris Palace

Hotel Vantaris Palace ★★★★ - Kavros, Hanja, Krit je nov hotel u našoj ponudi koji se nalazi u letovalištu Kavros, na najdužoj plaži na Kritu. Idealan za letovanje na Kritu 2024. Polupansionska i All Inclusive usluga. Bazeni, sportski tereni, fitnes i SPA centar.

 

Položaj Vantaris Palace hotela:

Nalazi se u letovalištu Kavros, na najdužoj plaži na Kritu. Grad Retimno je udaljen 16 km, grad Hanja 42 km, a Heraklion 95 km. Aerodrom u Hanji je na udaljenosti od 48 km, a aerodrom u Heraklionu na udaljenosti od 100 km.

Plaža:

Hotel Vantaris Palace izlazi na uređenu peščanu plažu sa dugim plićakom koja je opremljena ležaljkama i suncobranima.

Hotelski sadržaj:

Recepcija koja radi 24 sata dnevno, glavni restoran, A la Carte restoran, 3 bara, zatvoreni bazen, 2 otvorena bazena, bazen za decu, ležaljke i suncobrani pored bazena, dečije igralište, besplatan Wi-Fi u svim zajedničkim prostorijama, fitnes centar, teniski teren sa reflektorima, teren za odbojku na pesku, stoni tenis, bilijar, mini market, internet kutak, spa centar, frizerski salon, besplatan parking. Hotel, uz doplatu, nudi i usluge vešeraja.

Smeštaj:

Standardne sobe su veličine 26 m2 i sve imaju 2 zasebna kreveta, sofu (po potrebi se koristi kao ležaj za treću osobu), balkon, kupatilo sa kadom, fen za kosu, SAT TV, telefon, mini frižider, klima uređaj, sef (uz doplatu).

Usluga u Vantaris Palace hotelu:

Možete birati između Polupansiona  i All Inclusive usluge (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Vantaris Palace je nov hotel u našoj ponudi.


 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2024. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2024. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2024. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije