First Class Hotel - All Inclusive

 • First Class Hotel - All Inclusive
 • 40 slika
 • Blizu plaže
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel First Class ★★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači, kafa i čaj, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23:00h, snek bar i bezalkoholna pića na plaži do 18:00h. Hotelska privatna peščano-šl

Hotel First Class Hotel - All Inclusive

Hotel First Class ★★★★★ - Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači, kafa i čaj, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23:00h, snek bar i bezalkoholna pića na plaži do 18:00h. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža (postoji tunel ispod puta koji vodi do plaže) sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj First Class 5* hotela:

First Class Hotel 5* se nalazi u regiji Kargicak. Hotel je udaljen 16 km od centra Alanje i 140 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel First Class 5* ima ukupno 166 smeštajnih jedinica. Sve sobe su standardne (28 m2, francuski ležaj , standardni ležaj, sofa, max 2+2 osobe).

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, keramički pod, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači, kafa i čaj, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23:00h, snek bar i bezalkoholna pića na plaži do 18:00h.

AI koncept hotela First Class 5* ne uključuje: uvozna pića, hranu i pića posle 23:00h, sva pića u disko klubu, sveže ceđene voćne sokove, sladoled, sobnu uslugu, tursku kafu, koktele, A'la Carte restoran, alkoholna pića u baru na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restoran, bar pored bazena i bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela First Class 5*: usluga lekara, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, internet kafe i kompjuterske igre, Wi Fi.

Plaža:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža (postoji tunel ispod puta koji vodi od hotela First Class 5* do plaže) sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju (peškiri za plažu - uz doplatu).

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, bazen za decu, 3 tobogana, zatvoreni bazen, stoni tenis, fitnes centar, odbojka na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela First Class 5*: sportovi na vodi, tursko kupatilo, masaža, sauna, parno kupatilo. Mini klub za decu 4-12god.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub