Krizantem Hotel

  • Krizantem Hotel
  • 27 slika

Hotel Kaila Krizantem ★★★★ - Obakoy, Alanja, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, kafa, večera, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h, bezalkoholna i topla pića u baru na plaži do 17.30h. Hotelska privat

Hotel Krizantem Hotel

Hotel Kaila Krizantem ★★★★ - Obakoy, Alanja, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, kafa, večera, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h, bezalkoholna i topla pića u baru na plaži do 17.30h. Hotelska privatna plaža je šljunkovita. Udaljena je od hotela oko 30 m i do nje vodi tunel. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Kaila Krizantem hotela:

Kaila Krizantem Hotel 4* se nalazi u regiji Obakoy. Udaljen je 2 km od centra Alanje i 135 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Krizantem 4* ima ukupno 214 smeštajnih jedinica raspoređenih u 3 zgrade:

  • Standardna soba (18-25 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem+singl krevet, kupatilo, max 2+1 osoba, A, B i C blok),
  • Family soba (55 m2, 2 spavaće sobe, 1 kupatilo, max 4 osobe, C blok).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda), sef (uz doplatu), pločice, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, kafa, večera, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h, bezalkoholna i topla pića u baru na plaži do 17.30h.

AI koncept hotela Kaila Krizantem 4* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, sveže voćne sokove, sobnu uslugu, tursku kafu, energetska pića, piće na plaži je uz doplatu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar pored bazena i na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kaila Krizantem 4*: usluga lekara (na zahtev), usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, internet kutak, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi  je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Kaila Krizantem 4*:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita. Udaljena je od hotela Kaila Krizantem 4* oko 30 m i do nje vodi tunel. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu - uz depozit (menjanje peškira se naplaćuje).

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogan, fitnes, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, večernji šou program, Mini klub za decu uzrasta od 4-12 godina, dečije igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kaila Krizantem 4*: tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, masaža, bilijar, sportovi na vodi, kompjuterske igre.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije