Hotel Dva Javora

  • Hotel Dva Javora
  • 38 slika

Hotel Dva Javora ★★★ - Jahorina, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina se nalazi na nepunih 50m od ski-lifttova Ogorjelica 1 i Ogorjelica 2, na nadmorskoj visini od 1600m u planinskom stillu, sa panoramskim pogledom na šumovite padine i pruža uslugu polupansiona. Posluženja obroka (preko 15 gostiju) na bazi buffet – švedskog stola. Hotel Dva Javora 3* raspolaže sa 6 moderno opremljenih apartmana i

Hotel Hotel Dva Javora

Hotel Dva Javora ★★★ - Jahorina, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina se nalazi na nepunih 50m od ski-lifttova Ogorjelica 1 i Ogorjelica 2, na nadmorskoj visini od 1600m u planinskom stillu, sa panoramskim pogledom na šumovite padine i pruža uslugu polupansiona. Posluženja obroka (preko 15 gostiju) na bazi buffet – švedskog stola. Hotel Dva Javora 3* raspolaže sa 6 moderno opremljenih apartmana i 20 moderno opremljenih soba. Svi apartmani i sobe imaju kupatila, TV (satelitski program), direktnu telefonsku liniju i Wi-Fi.

 

Položaj Dva Javora hotela:

Hotel Dva Javora 3* se nalazi na nepunih 50m od ski-lifttova Ogorjelica 1 i Ogorjelica 2, na nadmorskoj visini od 1600m u planinskom stillu sa panoramskim pogledom na šumovite padine,

Smeštaj:

Hotel Dva Javora 3* raspolaže sa 6 moderno opremljenih apartmana i 20 moderno opremljenih soba. Svi apartmani i sobe imaju kupatila, TV (satelitski program), direktnu telefonsku liniju i Wi-Fi. Gostima su na raspolaganju i sobna usluga, fen za kosu, kao i usluge pranja i peglanja veša. Parking se nalazi ispred hotela i pod stalnim je nadzorom hotelskog osoblja. Parking je za goste hotela besplatan. U app min. 4 osobe (uključujući decu 3-12 godina) Apartman: 2 sobe – u jednoj francuski ležaj, a u drugoj 3 singl ležaja.

Usluga:

Hotel Dva Javora 3* pruža uslugu polupansiona. Posluženja obroka (preko 15 gostiju) na bazi buffet – švedskog stola.

Sadržaj hotela Dva Javora 3*:

Udoban ambijent restorana, kapaciteta 130 mjesta, idealan je za uživanje u specijalitetima domaće i strane kuhinje. Hotel ima recepciju koja radi 24h dnevno, suvenirnicu i prodavnice. Takođe su na raspolaganju škola skijanja, ostava za ski opremu i usluga iznajmljivanja ski opreme i automobila. U sklopu objekta možete igrati stoni tenis, bilijar i pikado, a okolina je idealna za skijanje. Uz doplatu gosti mogu koristiti saunu ili rezervisati uslugu masaže.

Napomene:

  • Boravišna taksa i osiguranje za odrasle 1,80 EUR, deca 12 – 18 godina 1,10 EUR, deca do 12 godina plaćaju samo osiguranje 0,30 EUR po osobi i danu – uračunato u cenu, plaćanje u agenciji;
  • Minimalan boravak za Novu godinu je 5 noćenja; - Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu;
  • Check in od 15h, check out do 11h.
  • COVID 19: Povrat sredstava se vrši u slučaju zatvaranja granica sa državama iz koje dolaze gosti, zatvaranja skijališta ili pozitivnog testa gosta na korona virus uz priložen dokaz.
  • Hotel ne uzima u obzir loše vrieme, nedostatk sniega ili slične situacije kao opravdan razlog za prekid boravka i prevremeni odlazak. Ukoliko dodje do pomeranja ili otkaza rezervacije uplaćena sredstva su prenosiva i mogu se iskoristiti za neki naredni termin.