Kristal

  • Kristal
  • 15 slika

Hotel Kristal ★★★ - Jahorina, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina nalazi se na 50m od žičare. Sagrađen je na 1550m nadmorske visine, moderan hotel, projektovan i građen prema najsavremenijim evropskim standardima. Nudi uslugu noćenja sa doručkom. Hrana se poslužuje na principu a la carte. Posluženja obroka (preko 15 gostiju) na bazi buffet – švedskog stola. Celi hotel je pokriven besplatnom Wi-F

Hotel Kristal

Hotel Kristal ★★★ - Jahorina, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina nalazi se na 50m od žičare. Sagrađen je na 1550m nadmorske visine, moderan hotel, projektovan i građen prema najsavremenijim evropskim standardima. Nudi uslugu noćenja sa doručkom. Hrana se poslužuje na principu a la carte. Posluženja obroka (preko 15 gostiju) na bazi buffet – švedskog stola. Celi hotel je pokriven besplatnom Wi-Fi mrežom

 

Položaj Kristal hotela:

Hotel Kristal 3* nalazi se na 50m od žičare. Sagrađen je na 1550m nadmorske visine, moderan hotel, projektovan i građen prema najsavremenijim evropskim standardima.

Smeštaj:

Hotel raspolaže sa 68 ležajeva, smeštenih u moderno opremljenim sobama i apartmanima sa kupatilom, mini barom, direktnom telefonskom linijom. Celi hotel je pokriven besplatnom Wi-Fi mrežom i SAT TV kanalima. Sve smeštajne jedinice imaju podove sa tepihom i radni sto. Kupatila sadrže tuš i fen za kosu.

Usluga:

Hotel Kristal 3* nudi uslugu noćenja sa doručkom. Hrana se poslužuje na principu a la carte. Posluženja obroka (preko 15 gostiju) na bazi buffet – švedskog stola.

Sadržaj hotela Kristal 3*:

U okviru objekta nalazi se parking za goste hotela. Celi hotel je pokriven besplatnom Wi-Fi mrežom.

Napomene:

  • Boravišna taksa i osiguranje za odrasle 3,50 KM, djeca do 12 godina plaćaju samo osiguranje 0,50 KM po osobi i danu – plaćanje na licu mesta.
  • U periodu 1. 12. 2022. do 1.4.2023. Vrši se naplata parking (parking prostor koji pripada Hotelu) u iznosu od 10,00 KM po autu i danu, garaža se plaća 30,00 KM po autu i danu. Gosti koji plaćaju aranžman u apartmanima imaju obezbeđen vanjski parking.
  • Gosti koji nemaju obezbeđena parking mesta, plaćaju javni parking, po cenovniku koji je u nadležnosti OC Jahorina.
  • Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
  • Check in od 14h, check out do 11h.
  • Kasnije napuštanje sobe zaračunava se 40% više od redovne cene.
  • Prevremeni odlazak: ukoliko dođe do prevremenog odlaska (sa izuzetkom smrti ili bolesti člana uže porodice) obračunava se 50% od pune cene do datuma završetka rezervacije. Hotel ne uzima u obzir loše vreme, nedostatak snega ili slične situacije kao opravdan razlog prekida boravka ili prevremeni odlazak.

Lokacije