Villa Stanisic

Hotel Stanišić - Jahorina, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina nalazi se na 1620m nadmorske visine u vikend naselju Šator. Udaljena je 200m od ski staze i šestoseda Poljice. Vila je građena u planinskom stilu, kombinacije drveta i kamena. Cene u sobama su na bazi polupansiona (doručak i večera), po osobi dnevno. Cene u apartmanu su na bazi dnevnog najma apartmana (bez hrane). Položaj Staniš

Hotel Villa Stanisic

Hotel Stanišić - Jahorina, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina nalazi se na 1620m nadmorske visine u vikend naselju Šator. Udaljena je 200m od ski staze i šestoseda Poljice. Vila je građena u planinskom stilu, kombinacije drveta i kamena. Cene u sobama su na bazi polupansiona (doručak i večera), po osobi dnevno. Cene u apartmanu su na bazi dnevnog najma apartmana (bez hrane).

 

Položaj Stanišić hotela:

Vila „Stanišić“ nalazi se na 1620m nadmorske visine u vikend naselju Šator. Udaljena je 200m od ski staze i šestoseda Poljice.

Smeštaj:

Vila je građena u planinskom stilu, kombinacije drveta i kamena.

Vila raspolaže sa ukupno 9 dvokrevetnih soba (sedam sa francuskim ležajem i dve sa odvojenim krevetima), jednom trokrevetnom sobom i jednim apartmanom predviđenim za boravak pet osoba.

Svaka soba ima zasebno kupatilo sa tuš kabinom, total TV, WiFi, interfon i centralno grejanje.

Apartman se sastoji od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, dvoseda na razvlačenje, kuhinja opremljena sa posuđem i belom tehnikom, trokrevetne spavaće sobe i kupatilom.

Apartman se može iznajmiti bez korišćenja polupansiona, dok je za goste objekta koji se nalaze u sobama, usluga na bazi polupansiona, doručak i večera.

Usluga:

  • Cene u sobama su na bazi polupansiona (doručak i večera), po osobi dnevno.
  • Cene u apartmanu su na bazi dnevnog najma apartmana (bez hrane).

Sadržaj hotela Stanišić:

U sklopu objekta se nalazi skijašnica i restoran. Ispred vile je veliki javni parking za goste.

Napomena:

  • Boravišna taksa i osiguranje 1,80 EUR po osobi i danu (deca do 12 godina ne plaćaju boravišnu taksu, samo osiguranje 0,30 EUR po danu) – plaćanje na licu mesta;
  • Doplata za jednokrevetnu sobu je 50%.

Lokacije