Steigenberger Aqua Magic

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Hurgada
  • Steigenberger Aqua Magic
  • 37 slika
  • Naša preporuka

Hotel Steigenberger Aqua Magic ★★★★★ - El Mamsha, Hurgada, Egipat se nalazi u El Mamsha, delu Hurgade, na 7 km udaljenosti od centra Sakkala, a od aerodroma u Hurgadi je udaljen oko 3 km. Hotel se nalazi preko puta hotela Steigenberger Al Dau Beach. Nudi uslugu all inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Steigenberger Aqua Magic 5*. Položaj: Hotel Steigenberger Aqua Magic se nalazi u El M

Hotel Steigenberger Aqua Magic

Hotel Steigenberger Aqua Magic ★★★★★ - El Mamsha, Hurgada, Egipat se nalazi u El Mamsha, delu Hurgade, na 7 km udaljenosti od centra Sakkala, a od aerodroma u Hurgadi je udaljen oko 3 km. Hotel se nalazi preko puta hotela Steigenberger Al Dau Beach. Nudi uslugu all inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Steigenberger Aqua Magic 5*.

 

 

Položaj:

Hotel Steigenberger Aqua Magic se nalazi u El Mamsha, delu Hurgade, na 7 km udaljenosti od centra Sakkala, a od aerodroma u Hurgadi je udaljen oko 3 km. Hotel se nalazi preko puta hotela Steigenberger Al Dau Beach.

Plaža:

Hotelska peščana plaža je udaljena oko 550 metara od hotela Steigenberger Aqua Magic 5* i prelazi se ulica do nje, sa ležaljkama i suncobranima.

Sadržaj hotela Steigenberger Aqua Magic 5*:

Hotel Steigenberger Aqua Magic 5* ima veći broj restorana i barova, veći broj bazena za decu i odrasle, Aqua Park, dečiji klub, fitnes centar, bilijar, stoni tenis, Wi-Fi internet, na javnim mestima, a uz doplatu, na licu mesta, SPA centar, masaže, ronilački klub i aqua centar, tereni za golf, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, room service, internet café, banka, frizerski salon, usluge lekara, prodavnice, usluge pranja i sušenja veša.

Smeštaj:

Steigenberger Aqua Magic hotel ima 723 smestajne jedinice. Sve sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju kupatilo (tuš/kada), SAT TV, klimu, telefon, sef, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), fen za kosu, aparat za čaj i kafu, francuski balkon/terasa. Standardne sobe nemaju balkon/ terasu.

  • Standardne sobe imaju pogled na baštu.
  • Superior sobe imaju pogled na baštu ili bazen.
  • Deluxe sobe imaju pogled na baštu ili bazen, veće su od standardnih i superior i imaju radni i prostor za sedenje.
  • Family Room / Suite imaju dve sobe, spojene vratima i jedno kupatilo.
  • Family Junior Suite su sa dve sobe (jedna velika spavaća soba i dnevna soba sa dva kreveta) i imaju jedno kupatilo.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Steigenberger Aqua Magic 5*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Hotel Steigenberger Aqua Magic 5* ne prima kućne ljubimce.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije