Baron Palace Sahl Hasheesh

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Sahl Hasheesh
  • Baron Palace Sahl Hasheesh
  • 46 slika

Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh ★★★★★ - Hurgada, Egipat se nalazi u oblasti Sahl Hasheesh, oko 17km južno od aerodroma i oko 20km od centra Hurgade. Nudi uslugu Premium All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima 16 nagrađivanih restorana i barova – Asian, Egyptian, Italian, Mexican, Teppanyaki Restauran

Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh

Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh ★★★★★ - Hurgada, Egipat se nalazi u oblasti Sahl Hasheesh, oko 17km južno od aerodroma i oko 20km od centra Hurgade. Nudi uslugu Premium All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima 16 nagrađivanih restorana i barova – Asian, Egyptian, Italian, Mexican, Teppanyaki Restaurant & Sushi Bar, Seafood & BBQ. Gala večera je besplatna jednom nedeljno. U ponudi su sledeći barovi: Palace Lobby Lounge Bar, Infinity Pool Bar and Lounge, La Salsa Bar and Club, Bella Vista Italian Lounge, Baron Club Lounge (samo za odrasle), The Niche Bar i Teenagers Bar. U koncept su uključene užine, poslastice, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

 

FACTSHEET & ALL INCLUSIVE KONCEPT - EN

 

Položaj:

Nalazi se u oblasti Sahl Hasheesh, oko 17km južno od aerodroma i oko 20km od centra Hurgade.

Plaža:

Hotel ima lepo uređenu peščanu plažu dugačku 600m. Na plaži je jedan manji deo sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Hotel ima posebno izdvojen deo sa dečijim sadržajem na plaži i bazenu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Sadržaj hotela Baron Palace Sahl Hasheesh 5*:

Hotel je otvoren 2014. godine i zauzima površinu od 100.000m2 od kojih je 80.000m2 lepo uređena bašta sa palmama, a nekoliko bazena zauzima površinu od 5.100m2. Uređen je po najvišim svetskim standardima, najbolji je u ovom hotelskom lancu i jedan od najluksuznijih hotela u Egiptu. Kompleks je podeljen u tri dela – porodični deo, deo samo za odrasle i deo sa restoranima.

Za decu tu su mini klub, junior klub, igralište na plaži, dečiji restoran, bioskop i bazen.

Ostali sadržaji: lekar, štampa, usluga pranja i peglanja veša, konferencijska sala.

Smeštaj:

Hotel ima 615 moderno opremljenih soba i sve imaju LCD SAT TV, Wi-Fi internet, aparat za čaj/kafu, klima uređaj, sef, telefon, kupatilo i mini bar.

Usluga:

Usluga je Premium All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključene užine, poslastice, odredena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Sport i zabava

Hotel ima u ponudi 7 bazena – glavni bazen sa infinity efektom, bazen za opuštanje bez animacija i Cascade bazen, dečiji bazen, jacuzzi, časove orijentalnog plesa, dnevnu i večernju animaciju, odbojku i fudbal na pesku, aerobik, vaterpolo, boćanje, stoni tenis, teniske terene, bilijar, tenis, Wi-Fi internet (u celom kompleksu).

Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena i ostalo van koncepta.

Spa & wellness: sauna, parno kupatilo, jacuzzi, teretana.

Plaća se: masaže i ostali tretmani.

Napomena:

All Inclusive koncept je trenutno važeći i postoji mogućnost manjih korekcija, koje se tiču satnice usluga, lokacije gde se realizuje usluga, sadržaje uključene u koncept all inclusive, sezonalnosti (letnja i zimska sezona) itd

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije