Ancient Sands Golf Resort & Residences

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. El Gouna
  • Ancient Sands Golf Resort & Residences
  • 23 slika

Hotel Ancient Sands Golf Resort & Residences ★★★★★ - El Gouna, Egipat se nalazi, na uzvišici iznad El Goune, okružen pustinjom, sa prelepim pogledom na lagune i terene za golf, na oko 37 km od aerodroma u Hurgadi. Hotel je osmišljen za ljubitelje golfa i u svom sastavu ima golf teren sa 9 rupa Karl Litten Golf, organizovano iznajmljivanje opreme za golf, časove golfa itd, pruža uslugu All Inclusi

Hotel Ancient Sands Golf Resort & Residences

Hotel Ancient Sands Golf Resort & Residences ★★★★★ - El Gouna, Egipat se nalazi, na uzvišici iznad El Goune, okružen pustinjom, sa prelepim pogledom na lagune i terene za golf, na oko 37 km od aerodroma u Hurgadi. Hotel je osmišljen za ljubitelje golfa i u svom sastavu ima golf teren sa 9 rupa Karl Litten Golf, organizovano iznajmljivanje opreme za golf, časove golfa itd, pruža uslugu All Inclusive i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Hotel Ancient Sands Golf Resort & Residences 5* se nalazi, na uzvišici iznad El Goune, okružen pustinjom, sa prelepim pogledom na lagune i terene za golf, na oko 37 km od aerodroma u Hurgadi. Hotel je osmišljen za ljubitelje golfa i u svom sastavu ima golf teren sa 9 rupa Karl Litten Golf, organizovano iznajmljivanje opreme za golf, časove golfa itd.

Plaža:

Hotel Ancient Sands Golf Resort & Residences 5* najbliža plaža je La Maison Bleue El Gouna Beach je oko 1.2 km od hotela, plaže The Smokery Beach, Marina Beach i Mangroovy Beach su oko 1.4 km od hotela.

Sadržaj Ancient Sands Golf Resort & Residences hotela:

Recepcija, više restorana (glavni restoran Piazza, Dnes restoran, sa internacionalnom kuhinjom), bar, snack bar, 5 otvorenih bazena, Wi-Fi internet, na javnim mestima u hotelu-recepciji, fitnes, masaža, mini golf i golf teren sa 9 rupa Karl Litten Golf.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj. Sobe imaju: klima uređaj, kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, papuče i bade mantil, SAT TV, telefon, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef, aparat za čaj/kafu, balkon/terasa.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Hotel Ancient Sands Golf Resort & Residences ne prima kućne ljubimce.

El Gouna je turističko naselje, oko 20 km severno od Hurgade. El Gouna zgrade su dizajnirane od strane mnogih uticajnih evropskih i američkih arhitekata da podsećaju na tradicionalnu egipatsku arhitekturu. El Gouna je specijalizovana za sportove na vodi, uključujući ronjenje, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, parasailing i snorkelling. Postoji nekoliko plaža: uključujući plažu Zeituna koja se nalazi na sopstvenom ostrvu, Mangroovi Beach, Beach Moods itd. Mreža kanala omogućava mnogim hotelima da imaju svoju plažu, čak i stotine metara u unutrašnjosti. Većinu ovih kanala prelaze mali kameni mostovi. Postoje tri glavne oblasti u El Gouna, Downtown, Tamr Henna Square i Abu Tig Marina

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Lokacije