Labranda Club Paradisio El Gouna

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. El Gouna
 • Labranda Club Paradisio El Gouna
 • 76 slika
 • Naša preporuka

Hotel Labranda Club Paradisio ★★★★ - El Gouna, Hurgada, Egipat se nalazi oko 35 km od aerodrma u Hurgadi, a od centra El Gouna je udaljen oko 1.5 km. Golf klub El Gouna se nalazi na par minuta hoda od hotela, nudi All Inclusive uslugu i predstavlja odličan izbor za letovanje 2021. u Hurgadi. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel Labranda Club Paradisio 4* se nalazi oko 35 km od aerodrma u Hur

Hotel Labranda Club Paradisio El Gouna

Hotel Labranda Club Paradisio ★★★★ - El Gouna, Hurgada, Egipat se nalazi oko 35 km od aerodrma u Hurgadi, a od centra El Gouna je udaljen oko 1.5 km. Golf klub El Gouna se nalazi na par minuta hoda od hotela, nudi All Inclusive uslugu i predstavlja odličan izbor za letovanje 2021. u Hurgadi.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Hotel Labranda Club Paradisio 4* se nalazi oko 35 km od aerodrma u Hurgadi, a od centra El Gouna je udaljen oko 1.5 km. Golf klub El Gouna se nalazi na par minuta hoda od hotela.

Plaža hotela Labranda Club Paradisio 4*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Sadržaj hotela Labranda Club Paradisio 4*:

Recepcija, više restorana (Marco Polo-restoran internacionalne i egipatske kuhinje, Morgan-restoran sa morskim plodovima itd.), barovi, 3 otvorena bazena, Wi-Fi u javnim delovima hotela, Spa i Wellness centar (fitnes, parno kupatilo, masaža, sauna, razni tretmani itd.), animacija, pikado, stoni tenis, bilijar, odbojka na plaži, teniski teren, sportovi na vodi, dečiji klub, dečije igralište itd.

Smeštaj u hotelu Labranda Club Paradisio 4*:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj. Sobe imaju: klima uređaj, kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, telefon, SAT TV, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef, balkon/terasa. Club sobe imaju pogled na baštu, bazen ili more.

Usluga:

All inclusive (Sve uključeno) prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

El Gouna je turističko naselje, oko 20 km severno od Hurgade. El Gouna zgrade su dizajnirane od strane mnogih uticajnih evropskih i američkih arhitekata da podsećaju na tradicionalnu egipatsku arhitekturu. El Gouna je specijalizovana za sportove na vodi, uključujući ronjenje, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, parasailing i snorkelling. Postoji nekoliko plaža: uključujući plažu Zeituna koja se nalazi na sopstvenom ostrvu, Mangroovi Beach, Beach Moods itd. Mreža kanala omogućava mnogim hotelima da imaju svoju plažu, čak i stotine metara u unutrašnjosti. Većinu ovih kanala prelaze mali kameni mostovi. Postoje tri glavne oblasti u El Gouna, Downtown, Tamr Henna Square i Abu Tig Marina

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije