The Three Corners Rihana Resort

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. El Gouna
  • The Three Corners Rihana Resort
  • 42 slika

Hotel The Three Corners Rihana Resort ★★★★ - El Gouna, Egipat je izgrađen u nubijskom stilu, a nalazi se oko 36 km od aerodrma u Hurgadi, a od centra El Gouna je udaljen oko 2 km i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel The Three Corners Rihana Resort 4* je izgrađen u nubijskom stilu, a nalazi se oko 36 km od aerodrma u Hurgadi, a od centr

Hotel The Three Corners Rihana Resort

Hotel The Three Corners Rihana Resort ★★★★ - El Gouna, Egipat je izgrađen u nubijskom stilu, a nalazi se oko 36 km od aerodrma u Hurgadi, a od centra El Gouna je udaljen oko 2 km i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Hotel The Three Corners Rihana Resort 4* je izgrađen u nubijskom stilu, a nalazi se oko 36 km od aerodrma u Hurgadi, a od centra El Gouna je udaljen oko 2 km.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža ima ležaljke i suncobrane na plaži, koji su besplatni.

Sadržaj The Three Corners Rihana Resort hotela:

Recepcija, više restorana (glavni restoran Sunny i a la carte restoran italijanske kuhinje Dolce Vita i a la carte restoran belgijske kuhinje Chez Pascal), bar, snack bar, više otvorenih bazena, Aqua park - tobogani, Wi-Fi internet, na javnim mestima u hotelu-recepciji, Wellness centar (fitnes, parno kupatilo, masaža, sauna, razni tretmani itd.), animacija, aerobik, pikado, stoni tenis, bilijar, teniski teren, razni sportovi na vodi, dečiji klub i igralište itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj. Sobe imaju: klima uređaj, kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, SAT TV, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef, električno kuvalo, balkon/terasa.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

El Gouna je turističko naselje, oko 20 km severno od Hurgade. El Gouna zgrade su dizajnirane od strane mnogih uticajnih evropskih i američkih arhitekata da podsećaju na tradicionalnu egipatsku arhitekturu. El Gouna je specijalizovana za sportove na vodi, uključujući ronjenje, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, parasailing i snorkelling. Postoji nekoliko plaža: uključujući plažu Zeituna koja se nalazi na sopstvenom ostrvu, Mangroovi Beach, Beach Moods itd. Mreža kanala omogućava mnogim hotelima da imaju svoju plažu, čak i stotine metara u unutrašnjosti. Većinu ovih kanala prelaze mali kameni mostovi. Postoje tri glavne oblasti u El Gouna, Downtown, Tamr Henna Square i Abu Tig Marina

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije