Pickalbatros Aqua Blu Resort

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Hurgada
  • Pickalbatros Aqua Blu Resort
  • 28 slika
  • Naša preporuka

Hotel Pickalbatros Aqua Blu Resort ★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat, kao deo popularnog Pickalbatros lanca hotela, sa Aqua Parkom u svom sastavu i drugim sadržajima za odmor, zabavu i rekreaciju, predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. Nalazi se na 10 minuta vožnje od Akva Parka i Grand Akvarijuma Hurgade. Ovaj objekat sa 4 zvezdice udaljen je 13,9 km od marine Hurghada. Razmazit

Hotel Pickalbatros Aqua Blu Resort

Hotel Pickalbatros Aqua Blu Resort ★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat, kao deo popularnog Pickalbatros lanca hotela, sa Aqua Parkom u svom sastavu i drugim sadržajima za odmor, zabavu i rekreaciju, predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. Nalazi se na 10 minuta vožnje od Akva Parka i Grand Akvarijuma Hurgade. Ovaj objekat sa 4 zvezdice udaljen je 13,9 km od marine Hurghada. Razmazite se posetom banji koja nudi masaže. Sigurno ćete ceniti rekreacijske pogodnosti, koje uključuju 3 otvorena bazena, besplatan vodeni park i teniske terene. Dodatne funkcije ovog objekta uključuju besplatan bežični pristup internetu, usluge recepcionara za osobne usluge (concierge) i prodavnice suvenira/kiosci sa novinama. Istaknute pogodnosti uključuju uslugu limuzina / gradskih automobila, usluge hemijskog čišćenja / pranja veša i recepciju koja radi 24 sata. Ovaj objekat je all inclusive. Mogu se naplaćivati obroci u nekim restoranima, posebne večere i jela, neka pića i druge pogodnosti. Uživajte u internacionalnoj kuhinji u jednom od 3 restorana, ili ostanite i iskoristite 24-satnu sobnu uslugu. Opustite se uz osvežavajuće piće iz bara pored bazena ili jednog od 5 barova / salona. Besplatan doručak na bazi švedskog stola poslužuje se svakodnevno od 6:30h do 9:30h. Osećajte se kao kod kuće u jednoj od 226 klimatizovanih soba s minibarovima. Sobe imaju privatne balkone. Besplatni bežični pristup internetu održava vas permanentno online, a za vašu zabavu dostupan je satelitski program. Privatna kupatila sa kombinacijama tuša / kade nude besplatne toaletne potrepštine i fenove za kosu.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Hotel Pickalbatros Aqua Blu Resort 4* se nalazi na Safaga Road, na 6.5 km južno od međunarodnog aerodroma u Hurgadi, 15 km južno od El Dahara, 11 km južno od Sakale i 11 km južno od Nove marine, 16 km severno od Makadi bay-a. Resort je deo popularnog lanca hotela Pickalbatros i nalazi se između hotela Albatros Aqua Vista Resort i Albatros Aqua Park.

Plaža:

Pickalbatros Aqua Blu Resort se nalazi na oko 500 m od private peščane plaže (prelazi se put) na kojoj je upotreba ležaljki, suncobrana i peškira besplatna. Postoji šatl bas koji vozi goste hotela do plaže.

Sadržaj Pickalbatros Aqua Blu Resort hotela:

Recepcija, menjačnica, bankomat, ostava za prtljag, glavni restoran, 4 bara u okviru hotelskog kompleksa. Hotel poseduje 4 otvorena bazena i dva bazena koja se greju tokom zimske sezone, Aqua Park sa 16 tobogana, mini klub za decu od 4 do 12 godina, diskoteku, fitnes, stoni tenis, odbojka na pesku, tenis, igraonice za decu, dnevne i večernje programe animacije. Wi-Fi je dostupan na javnim mestima hotela.

Plaća se po pravilima hotela Pickalbatros Aqua Blu Resort 4*: fax/fotokopiranje, usluge pranja i peglanja veša, usluge čuvanja dece, centar za ronjenje, jedrenje na dasci, frizerski salon, kozmetičar, SPA i wellness centar, sauna, đakuzi, parno i tursko kupatilo, masaže, prodavnice, suvenirnica, bilijar, usluge lekara (na poziv), sobna usluga, rent-a-car.

 

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Hotel raspolaže sa 305 smeštajnih jedinica raspoređenih u trospratnim kaletama.

Sve smeštajne jedinice sadrže: kupatilo sa tušem, fen, mini bar, direktnu telefonsku liniju, sef, klima uređaj, SAT TV, balkon/terasu. Sve sobe imaju pogled na bazen ili baštu.

Usluga:

All inclusive. Sve uključeno prema pravilima hotela Pickalbatros Aqua Blu Resort 4*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu Pickalbatros Aqua Blu Resort 4*. Pravila oblačenja u svim hotelskim restoranima propisuju ležernu eleganciju.


Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije