Pickalbatros Beach Resort

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Hurgada
  • Pickalbatros Beach Resort
  • 65 slika

Hotel Pickalbatros Beach Resort ★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat je udaljen oko 8 km od aerodroma i oko 12 km od centra Hurgade Sakale. Hotel pripada poznatom lancu Pickalbatros hotela. Nudi uslugu all inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Pickalbatros Beach Resort 4*. ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR Položaj: Pickalbatros Beach Resort hotel je udaljen oko 8 km od aerodroma i oko 12 km od

Hotel Pickalbatros Beach Resort

Hotel Pickalbatros Beach Resort ★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat je udaljen oko 8 km od aerodroma i oko 12 km od centra Hurgade Sakale. Hotel pripada poznatom lancu Pickalbatros hotela. Nudi uslugu all inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Pickalbatros Beach Resort 4*.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

Položaj:

Pickalbatros Beach Resort hotel je udaljen oko 8 km od aerodroma i oko 12 km od centra Hurgade Sakale. Hotel pripada poznatom lancu Pickalbatros hotela.

Plaža:

Hotel ima sopstvenu peščanu plažu. Na plaži je jedan mali deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepa kupališna zona. Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatni za goste hotela.

Sadržaj hotela Pickalbatros Beach Resort:

Hotel se prostire na 123.000 m2 i kompleks se sastoji od glavne i aneks zgrade i bungalova. Gostima je na raspolaganju 9 bazena za decu i odrasle, aqua park, nekoliko A la Carte restorana i barova, dečiji klub, igralište, 2 teniska terena, teren za košarku, teretanu, ronilački centar, stoni tenis, odbojku na pesku, mini fudbal, mini golf, vaterpolo, aerobik, boćanje, pikado, animacije, Wi-Fi internet u javnim prostorijama (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), a uz doplatu i osvetljenje teniskog terena i oprema za tenis, bilijar, video igrice, sportovi na vodi, jahanje konja i kamila, Spa centar (sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, hidromasažna kada, masaže), salon lepote, frizer, servis za pranje i sušenje veša, prodavnice, menjačnica, lekar.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju balkon/terasu, prostor za sedenje, kupatilo (tuš ili kada), SAT TV, klima uređaj, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), telefon, sef, fen za kosu. Standarne sobe imaju pogled na baštu ili bazen. Family sobe imaju jednu sobu sa izdvojenim delom za decu.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Pickalbatros Beach Resort 4*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu Pickalbatros Beach Resort 4*.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela Pickalbatros Beach Resort 4*, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel Pickalbatros Beach Resort 4*, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Pickalbatros Beach Resort 4*.

All Inclusive koncept je trenutno važeći i postoji mogućnost manjih korekcija, koje se tiču satnice usluga, lokacije gde se realizuje usluga, sadržaje uključene u koncept all inclusive, sezonalnosti (letnja i zimska sezona) itd.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije