Elysees Dream Beach Hotel

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Hurgada
 • Elysees Dream Beach Hotel
 • 49 slika

Hotel Elysees Dream Beach ★★★★ - Hurgada, Egipat nalazi se u samom srcu Hurgade, nedaleko od privatne peščane plaže i predstavlja kvalitetan izbor za letovanje u Hurgadi 2021. Nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Elysees Dream Beach hotel 4* a njegovih 265 smeštajnih jedinica nude savršeno mesto za opuštanje na kraju dana. Putnici će ceniti recepciju koja radi 24 sata.

Hotel Elysees Dream Beach Hotel

Hotel Elysees Dream Beach ★★★★ - Hurgada, Egipat nalazi se u samom srcu Hurgade, nedaleko od privatne peščane plaže i predstavlja kvalitetan izbor za letovanje u Hurgadi 2021. Nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Elysees Dream Beach hotel 4* a njegovih 265 smeštajnih jedinica nude savršeno mesto za opuštanje na kraju dana. Putnici će ceniti recepciju koja radi 24 sata. Ako ga posetioci zatraže, mogu imati krevetić u svojim smeštajnim jedinicama. Ovo nije hotel za kućne ljubimce.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Hotel Elysees Dream Beach 4* se nalazi u samom srcu Hurgade, oko 4 km od centra Sakale i na oko 600 metara od nove pešačke zone El Memsha. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen je 6 km od hotela.

Plaža:

Od lepo uređene privatne plaže deli ga ulica na oko 100 metara udaljenosti, do koje se dolazi mostićem. Plaža ima dva dela sa peščanim lagunama i dva moderno opremljena pontona sa velikim brojem ležaljki i suncobrana.

Sadržaj:

Elysees Dream Beach hotel poseduje 2 restorana, 3 bara, 2 bazena za odrasle i jedan dečiji, Wi-Fi internet na recepciji, a dodatno se plaća: masaža, fitnes sala, teretana, sauna, đakuzi itd. Zabavne i sportske aktivnosti: diving centar, animacioni tim organizuje za decu i odrasle zabavu nekoliko puta u toku dana, aquabik, odbojka, ples, stoni tenis, bilijar (uz doplatu, na licu mesta).

Smeštaj:

Sobe u hotelu Elysees Dream Beach 4* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve smeštajne jedinice sadrže: kupatilo (tuš ili kada), klima uređaj, SAT TV, sef, fen za kosu. Dodatno se plaća: telefon, mini bar (uz doplatu na licu mesta - ne obuhvata ni vodu), room service, ketler. Veliki broj standard soba nema terasu ili ima samo francuski balkon (deluxe soba).

Usluga Elysees Dream Beach hotela:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Elysees Dream Beach hotel 4*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Hotel Elysees Dream Beach hotel 4★ je skroman u odnosu na druge hotele 4★, za mlađu kategoriju putnika.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel Elysees Dream Beach hotel 4*, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Elysees Dream Beach hotel 4*.

.

Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije