Hawaii Caesar Aqua Park

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Hurgada
  • Hawaii Caesar Aqua Park
  • 48 slika

Hotel Hawaii Caesar Palace Aqua Park ★★★★★ - Al Ahyaa, Hurgada, Egipat, smešten na sopstvenoj peščanoj plaži, namenjen je samo porodicama i parovima i predstavlja odličan izbor za letovanje u Hurgadi. Hotel Caesar Palace Aqua Park 5* sa spa i fitnes centrom nalazi se u Hurgadi u regionu Crvenog mora, na 3,2 km od obale. Tu su restoran i bar, a gosti se mogu zabaviti u vodenom parku. Svaka soba u

Hotel Hawaii Caesar Aqua Park

Hotel Hawaii Caesar Palace Aqua Park ★★★★★ - Al Ahyaa, Hurgada, Egipat, smešten na sopstvenoj peščanoj plaži, namenjen je samo porodicama i parovima i predstavlja odličan izbor za letovanje u Hurgadi. Hotel Caesar Palace Aqua Park 5* sa spa i fitnes centrom nalazi se u Hurgadi u regionu Crvenog mora, na 3,2 km od obale. Tu su restoran i bar, a gosti se mogu zabaviti u vodenom parku. Svaka soba u ovom odmaralištu je klimatizovana i ima TV sa ravnim ekranom. Sobe imaju sopstveno kupatilo. Caesar Palace Hotel & Akua Park ima besplatan Wi-Fi. Gosti mogu naći 24-časovnu recepciju i frizerski salon u okviru objekta. Ovo odmaralište ima privatnu plažu i sadržaje za vodene sportove i iznajmljivanje automobila. U okolini se nudi izbor aktivnosti, kao što su jedrenje na dasci i ronjenje. Mesto za ronjenje Malek Disha udaljeno je 33 km od hotela i akva parka Caesar Palace, dok je mesto za ronjenje Abu Hašiš udaljeno 38 km od objekta. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Hurgada, udaljen 16 km od objekta. Objekat je ograničen samo za parove i porodice. Havaii Caesar Palace Hotel & Akua Park - Families and Couples se nalazi u Hurgadi, na 15 minuta vožnje od stadiona El Guna i džamije u Hurgadi. Ovaj objekat sa 5 zvezdica udaljen je 18,6 km od plaže El Guna i 13,3 km od centra grada Hurgade. Odvojite vreme da se razmazite posetom spa centru sa punom uslugom. Sigurno ćete ceniti rekreativne pogodnosti, koje uključuju 13 otvorenih bazena i fitnes centar. Dodatne pogodnosti ovog objekta uključuju besplatan bežični pristup internetu i usluge konsijerža. Izdvojene pogodnosti uključuju usluge hemijskog čišćenja/pranja veša, recepciju koja radi 24 sata i višejezično osoblje. Besplatno samostalno parkiranje je dostupno na licu mesta. Usluga u hotelu je All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima. Cene uključuju obroke i pića u restoranima na licu mesta. Mogu se dodatno naplatiti obroci u nekim restoranima, specijalne večere i jela, neka pića i druge pogodnosti. Uživajte u obroku u restoranu ili ostanite i iskoristite 24-časovnu uslugu u sobi. Završite dan pićem u baru/salonu. Besplatan doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana od 7:00h do 10:00h. Osećajte se kao kod kuće u jednoj od 430 klimatizovanih soba koje sadrže minibarove i LCD televizore. Kupatila imaju tuševe, besplatne toaletne potrepštine i fen za kosu. Pogodnosti uključuju sefove i električne čajnike, a čišćenje se obavlja svakodnevno.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Hotel Hawaii Caesar Palace Aqua Park 5* se nalazi na 20 km severno od međunarodnog aerodroma u Hurgadi, na 21 km od Memše, 16 km od Sakale i 10 km od El Dahara, 14 km od Nove marine, a severno 12 km od El Goune i predstavlja odličan izbor za letovanje u Hurgadi. Hotel Hawaii Caesar Palace Aqua Park (nekadašnji hotel Mirage Aqua Park) je otvoren u jesen 2014. godine i prostire se na površini od 50.000 m2.

Plaža:

Hotel Hawaii Caesar Palace Aqua Park 5* poseduje svoju peščanu plažu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Postoji mogućnost iznajmljivanja peškira za plažu (uz depozit). Jedan manji deo plaže je sa koralnim grebenom, a veći deo kupališne zone je plitka voda i preporučuje se korišćenje obuće za kupanje.

Sadržaj:

Hotel Hawaii Caesar Palace Aqua Park 5* sadrži recepciju, lift, menjačnicu, bankomat, ostavu za prtljag, 1 glavni restoran-Caesar, 3 A la Carte restorana (italijanski, orjentalni i azijski), snek bar na plaži, 4 bara (Beach bar, Pool bar, Bistro bar, Lobby bar). Hotel poseduje 13 bazena na otvorenom, Aqua Park sa 20 tobogana(12 tobogana za odrasle, 8 za decu), dečiji klub (od 4 do 12 godina), mini klub (od 2 do 4 godine), igraonice za decu na otvorenom, diskoteka, fitnes centar, odbojka na pesku, košarka, amfiteatar sa animacionim programom, Wi-Fi internet (dostupan u lobiju hotela).

Plaća se po pravilima hotela Hawaii Caesar Palace Aqua Park 5*: fax/fotokopiranje, usluge pranja i peglanja veša, centar za ronjenje, jedrenje na dasci, stoni tenis, teniski tereni, bilijar, akva centar, internet centar, frizerski salon, kozmetičar, Spa centar, sauna, đakuzi, parno kupatilo, solarijum, masaže, prodavnice, usluge lekara, sobna usluga, rent-a-car.

Smeštaj u hotelu Hawaii Caesar Palace Aqua Park 5*:

Sobe u hotelu Hawaii Caesar Palace Aqua Park 5* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Hotel poseduje 430 smeštajnih jedinica. Sve smeštajne jedinice sadrže: kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, mini bar (uz doplatu, na licu mesta - voda samo na dolasku), ketler za čaj i kafu, telefon, sef, klima uređaj, SAT TV, balkon/terasu. Standardne sobe imaju pogled na baštu ili bazen ili bočni pogled more. Family sobe su veće od standardnih soba. Bungalovi su svi u prizemlju.

Usluga:

All inclusive. Sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Hotel Hawaii Caesar Palace Aqua Park 5* idealan je ZA PORODICE I PAROVE! Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije