Hawaii Riviera Aqua Park Resort

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Hurgada
  • Hawaii Riviera Aqua Park Resort
  • 34 slika

Hotel Hawaii Riviera Resort Aqua Park ★★★★ - Al Ahyaa, Hurgada, Egipat, smešten na sopstvenoj peščanoj plaži, namenjen je porodicama i parovima i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi. Hawaii Riviera Resort Aqua Park je hotel samo za parove i porodice, izgrađen 2008. godine. Hotel je renoviran 2016. Dodaci hotela 1. Objekat se sastoji od glavne zgrade sa 5 dodataka. U objektu ima ukupno

Hotel Hawaii Riviera Aqua Park Resort

Hotel Hawaii Riviera Resort Aqua Park ★★★★ - Al Ahyaa, Hurgada, Egipat, smešten na sopstvenoj peščanoj plaži, namenjen je porodicama i parovima i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi. Hawaii Riviera Resort Aqua Park je hotel samo za parove i porodice, izgrađen 2008. godine. Hotel je renoviran 2016. Dodaci hotela 1. Objekat se sastoji od glavne zgrade sa 5 dodataka. U objektu ima ukupno 308 soba. Objekat se sastoji od 262 dvokrevetne sobe, 21 bungalova i 25 porodičnih soba. Hotel ima klimatizaciju u javnim prostorima. Recepcija nudi 24-časovnu recepciju. Hotel nudi sef za goste za čuvanje vrednih stvari. Hotel nudi menjačnicu za udobnost gostiju. Pristup liftom je dostupan gostima radi dodatne pogodnosti. U okviru objekta postoji zgodan mini market za sve potrebe u poslednjem trenutku, brze užine ili zaboravljene četkice za zube. Hotel nudi prodavnicu za udobnost gostiju. Neke sobe gledaju na prelepu baštu hotela. U celom hotelu postoji pokrivenost mobilnom telefonijom. Gosti mogu da iskoriste pristup Internetu da ostanu povezani na poslu ili kod kuće. Hotel nudi poslugu u sobu. Postoji usluga pranja veša. Hotel nudi medicinske usluge za sigurnost i udobnost gostiju. Objekat je pristupačan za osobe u invalidskim kolicima. U okviru objekta postoji ostava za bicikle. Na licu mesta postoji parking. U okviru objekta postoji teretana za udobnost gostiju. Odjava je u 12:00h. Hotel nudi dnevni boravak za udobnost porodice. Hotel ima obezbeđen parking za bezbednost gostiju. Gosti mogu pitati uslužno, višejezično osoblje za preporuke i uputstva. Gosti mogu uživati u šoljici kafe uz jutarnje novine koje obezbeđuje hotel. Postoji 24-časovno obezbeđenje. Postoji služba zvonika. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u ovom objektu i objekat je ograničen samo za parove i porodice.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Hotel Hawaii Riviera Resort Aqua Park se nalazi na 20 km severno od međunarodnog aerodroma u Hurgadi, na 21 km od Memše, 16 km od Sakale i 10 km od El Dahara, 14 km od Nove marine, a severno 12 km od El Goune i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi. Hotel je renoviran krajem 2016. godine i zauzima površinu od 25.000 m2.

Plaža:

Hotel poseduje svoju peščanu plažu. Hawaii Riviera Resort Aqua Park deli plažu sa hotelom Hawaii Le Jardin Aqua Park, a gosti mogu da koriste sadržaje oba hotela (ne uključujući restoran). Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke, suncobrane i peškire. Jedan manji deo plaže je sa koralnim grebenom, a veći deo kupališne zone je plitka voda i preporučuje se korišćenje obuće za kupanje.

Sadržaj Hawaii Riviera Resort Aqua Park hotela:

Recepcija, lift, menjačnica, bankomat, ostava za prtljag, 1 glavni restoran, 2 A la Carte restorana (kineski i riblji) barove u okviru hotelskog kompleksa. Hotel poseduje 3 otvorena bazena (dva za odrasle, jedan dečiji), veliki Aqua Park (20 tobogana za odrasle, 8 za decu), dečiji klub, fitnes centar, igraonice za decu na otvorenom, odbojka na pesku, dnevni i večernji programi animacije, Wi-Fi internet (dostupan na javnim površinama hotela). Plaća se po pravilima hotela Hawaii Riviera Aqua Park 4*: fax/fotokopiranje, banket sale, usluge pranja i peglanja veša, centar za ronjenje, jedrenje na dasci, stoni tenis, pikado, teniski tereni, oprema za tenis, bilijar, frizerski salon , kozmetičar, Spa i Wellness centar, sauna, đakuzi, parno kupatilo, masaže, prodavnice, usluge lekara (na poziv), sobna usluga, rent-a-car.

Smeštaj:

Sobe u hotelu Hawaii Riviera Resort Aqua Park 4* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Hotel poseduje 364 smeštajnih jedinica. Glavna zgrada ima 5 spratova. Sve smeštajne jedinice sadrže: kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, mini bar (uz doplatu, na licu mesta - voda samo prvog dana), telefon, sef, klima uređaj, SAT TV, balkon/terasu. Standardne sobe imaju pogled na baštu ili bazen ili bočni pogled more. Family sobe su veće od standardnih soba. Bungalovi su svi u prizemlju.

Usluga:

All inclusive. Sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

SAMO ZA PORODICE I PAROVE! U bazenu je dozvoljeno nositi samo kupaći kostim (nisu dozvoljeni isečeni šorcevi od teksasa, pantalone, dugački kostimi i haljine). Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Hotel prilagođen osobama sa invaliditetom.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije