Jaz Aquamarine

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Hurgada
  • Jaz Aquamarine
  • 50 slika
  • Naša preporuka

Hotel Jaz Aquamarine Resort ★★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat, smešten u južnom delu Hurgade, sa 4 Aqua Parka u svom sastavu, sa privatnom peščanom plažom koja ima deo sa koralnim grebenom, dok je veći deo zona sa plitkom vodom,. Nudi uslugu All inclusive i predstavlja odličan izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj Jaz Aquamarine Resort hotela: Nalazi se u južnom

Hotel Jaz Aquamarine

Hotel Jaz Aquamarine Resort ★★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat, smešten u južnom delu Hurgade, sa 4 Aqua Parka u svom sastavu, sa privatnom peščanom plažom koja ima deo sa koralnim grebenom, dok je veći deo zona sa plitkom vodom,. Nudi uslugu All inclusive i predstavlja odličan izbor za letovanje u Hurgadi 2021.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj Jaz Aquamarine Resort hotela:

Nalazi se u južnom delu Hurgade, blizu Sahl Hashesh oblasti, oko 14 km od aerodroma i oko 18 km od centra Hurgade, Sakkala.

Plaža:

Privatna peščana plaža, ima deo sa koralnim grebenom dok je veći deo zona sa plitkom vodom. Obuća za plažu je obavezna. Plaža je idealna za ljubitelje ronjena i podvodnog sveta. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sadržaj:

Jaz Aquamarine Resort kompleks sastoji se od 2 dela – Aquamarine i Bluemarine. Luksuzno je uređen i ima 18 bazena za decu i odrasle (2 bazena se greju zimi), 4 Aqua Parka (17 tobogana sa visinom do 12 m). Recepcija, menjačnica, glavni restoran, 6 A la Carte restorana, nekoliko barova, 18 bazena za decu i odrasle (neki se greju tokom zime), 2 đakuzija na plaži, odbojka, sportski tereni, teretana, stoni tenis, boćanje, video igrice, dečji aqua park, bazen i klub, Wi-Fi internet, na recepciji. Gosti mogu pozajmiti na recepiji uz depozit: adapter za struju, peglu, dečju dasku za toalet. Posebno se plaćaju: sobna usluga, SPA centar, tenis, usluga pranja veša, rent-a-car, Wi-Fi internet veće jačine, salon lepote, prodavnice, doktor, čuvanje dece, autobus do Hurgade, Diving i Aqua centar.

Smeštaj u hotelu Jaz Aquamarine Resort:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju: klima uređaj, balkon/terasa, telefon, SAT TV, sef, fen za kosu i mini bar (uz doplatu, na licu mesta). Standardne sobe su veličine oko 30 m2, Superior sobe su oko 38 m2, Family sobe su oko 45 m2, Deluxe sobe su oko 50 m2, Executive sobe su oko 44 m2, svi apartmani su veličine oko 70-100 m2.

Usluga:

All inclusive. Sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije