Jaz Casa Del Mar Beach

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Hurgada
 • Jaz Casa Del Mar Beach
 • 39 slika
 • Naša preporuka

Hotel Jaz Casa Del Mar Beach ★★★★★ - El Memsha, Hurgada, Egipat se nalazi u zalivu Hurgada, na peščanoj plaži, na južnom kraju grada, na poznatom šetalištu El Mamsha. Od centra grada Sakala trga hotel je udaljen oko 8 km, dok je Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 3.4 km. Nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima i predstavlja odličan izbor za letovanje u Hurgadi 2

Hotel Jaz Casa Del Mar Beach

Hotel Jaz Casa Del Mar Beach ★★★★★ - El Memsha, Hurgada, Egipat se nalazi u zalivu Hurgada, na peščanoj plaži, na južnom kraju grada, na poznatom šetalištu El Mamsha. Od centra grada Sakala trga hotel je udaljen oko 8 km, dok je Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 3.4 km. Nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima i predstavlja odličan izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Hotel se nalazi u zalivu Hurgada, na južnom kraju grada, na poznatom šetalištu El Mamsha. Od centra grada Sakala trga hotel je udaljen oko 8 km, dok je Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 3.4 km.

Plaža:

Hotel Jaz Casa Del Mar Beach se nalazi na peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Sadržaj hotela:

Jaz Casa Del Mar Beach hotel ima 4 otvorena bazena, fitnes, Mivida Spa centar (sauna, masaža, razni tretmani…), Wi-Fi internet na javnim površinama-recepciji, glavni restoran Palmira, a la carte italijanski restoran Pomodoro, Lobby bar Uno, pool bar Splash, mini klub za decu, igralište za decu, animaciju itd.

Smeštaj Jaz Casa Del Mar Beach hotelu:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju kupatilo sa tušem/kadom, fen za kosu, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), telefon, klima uređaj, SAT TV, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasu.

Usluga:

All inclusive - Sve uključeno prema hotelskim pravilima

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu Jaz Casa Del Mar Beach 4*.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije