King Tut Aqua Park Beach Resort

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Hurgada
 • King Tut Aqua Park Beach Resort
 • 30 slika

Hotel King Tut Resort ★★★★ - El Dahar, Hurgada, Egipat se nalazi u starom centru Hurgade El Dahar, na sopstvenoj peščanoj plaži, a od centra Hurgade Sakkale je udaljen oko 3 km. Nudi uslugu All Inclusive i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel King Tut Resort 4* se nalazi u starom centru Hurgade El Dahar, a od centra Hurgade Sakkale je ud

Hotel King Tut Aqua Park Beach Resort

Hotel King Tut Resort ★★★★ - El Dahar, Hurgada, Egipat se nalazi u starom centru Hurgade El Dahar, na sopstvenoj peščanoj plaži, a od centra Hurgade Sakkale je udaljen oko 3 km. Nudi uslugu All Inclusive i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Hotel King Tut Resort 4* se nalazi u starom centru Hurgade El Dahar, a od centra Hurgade Sakkale je udaljen oko 3 km. Hotel je 9 km udaljen od aerodroma u Hurgadi.

Plaža:

Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži. Ulaz u vodu je peščani i koralni, voda se povlači, zavisno od plime i tada vode skoro da nema na početku ulaza u vodu, sa plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Sadržaj King Tut Resort hotela:

Recepcija 24h, menjačnica, restoran, snack bar, bar pored bazena, Wi-Fi internet na javnim mestima, Spa i welness centar, parno kupatilo, đakuzi, masaža, sauna, aqua park, prodavnice u hotelu, suvenirnica, bazeni, sportovi na vodi, ronjenje sa maskom, ronjenje, pikado, teniski teren, bilijar, aerobik, tematske večeri, večernja zabava, dečiji klub, noćni klub, animatori, jedrenje na dasci, karaoke, stoni tenis, dečije igralište, igraonica itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Svaka smeštajna jedinica sadrži kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef, telefon, klima uređaj, fen za kosu, balkon, SAT TV, aparat za kafu ili čaj itd. Hotel raspolaže sa: Standarnim sobama i Superior sobama.

Usluga:

All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Boravak kućnih ljubimaca u hotelu nije dozvoljen.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije