Mercure Hurghada Hotel

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Hurgada
  • Mercure Hurghada Hotel
  • 29 slika

Hotel Mercure ★★★★ - Magawish, Hurgada, Egipat, smešten na privatnoj peščanoj plaži u južnom delu Hurgade, nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. Uronite u užitke hotela Mercure Hurghada sa 4* - doslovno! Istražite neke od najspektakularnijih koralnih grebena na svetu u ovom all-inclusive odmaralištu na ivici kr

Hotel Mercure Hurghada Hotel

Hotel Mercure ★★★★ - Magawish, Hurgada, Egipat, smešten na privatnoj peščanoj plaži u južnom delu Hurgade, nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. Uronite u užitke hotela Mercure Hurghada sa 4* - doslovno! Istražite neke od najspektakularnijih koralnih grebena na svetu u ovom all-inclusive odmaralištu na ivici kristalno čistog Crvenog mora. Ako volite sunce i sport, ovo je savršeno odredište: tu je sve, od ronilačkih čamaca sa staklenim dnom do dnevnih aktivnosti sa hotelskim timom. Takođe možete uživati u bazenu, tenisu i skvošu pre večere ili koktela u jednom od naših sedam restorana i barova.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Hotel Mercure je smešten u oblasti Magawish u južnom delu Hurgade, okružen prelepim vrtom. Međunarodni aerodrom Hurgada, udaljen je oko 7 km, a centar Hurgade Sakkala oko 12 km.

Plaža:

Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, sa delom sa koralnim grebenom. Ležaljke i suncobrani na plaži.

Sadržaj:

Hotel Mercure u svom sadržaju ima otvoreni bazen, dečiji bazen, nekoliko restorana i barova, Wi-Fi internet na recepciji, fitnes, masaža, Spa i Wellnes paketi, parno kupatilo, SPA sadržaji, hidromasažna kada, aerobik, živa muzika, tenis, stoni tenis, mogućnost bavljenja sportovima na vodi, mini golf, skvoš, bilijar, dečiji klub i igralište.

Smeštaj u hotelu Mercure:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve smeštajne jedinice sadrže mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef, SAT TV, telefon, klima uređaj, kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, radio, balkon. Standardne sobe imaju pogled na vrt, bazen ili bočni pogled more. Superior sobe su veće i imaju pogled na vrt, bazen ili bočni pogled more.

Usluga:

All inclusive. Sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni (visina naknade formira se u zavisnosti od politike hotela).

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije