Minamark Resort

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Hurgada
 • Minamark Resort
 • 49 slika

Hotel Minamark Resort ★★★★ - Sakkala, Hurgada, Egipat se nalazi u centru Sakkala, okružen radnjama, juvelirnicama, mini bazarima, supermarketima, kafićima na samoj obali mora. Od međunarodnog aerodroma u Hurgadi je udaljen oko 9 km. Nudi uslugu all inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Minamark Resort 4*. ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN Položaj: Minamark Resort hotel se nalazi u centru Sakka

Hotel Minamark Resort

Hotel Minamark Resort ★★★★ - Sakkala, Hurgada, Egipat se nalazi u centru Sakkala, okružen radnjama, juvelirnicama, mini bazarima, supermarketima, kafićima na samoj obali mora. Od međunarodnog aerodroma u Hurgadi je udaljen oko 9 km. Nudi uslugu all inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Minamark Resort 4*.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj:

Minamark Resort hotel se nalazi u centru Sakkala, okružen radnjama, juvelirnicama, mini bazarima, supermarketima, kafićima na samoj obali mora. Od međunarodnog aerodroma u Hurgadi je udaljen oko 9 km.

Plaža:

Mala privatna peščana plaža, jednim delom sa pontonom (koralni greben), drugim delom sa postepenim ulaskom u more.

Sadržaj hotela Minamark Resort 4*:

Recepcija koja radi 24h, lobi bar, sef na recepciji (uz doplatu, na licu mesta), otvoreni bazen za odrasle i za decu, bar na bazenu, bar na plaži, glavni restoran, 3 A la Carte restorana. Wi-Fi internet je dostupan u lobiju, diskoteka, animacija za odrasle i decu, igralište za decu. Dodatno se plaćaju: internet servis, SPA centar, stoni tenis, bilijar, sportovi na vodi, masaže itd.

Smeštaj:

Sobe u hotelu Minamark Resort 4* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve smeštajne jedinice imaju klimu, SAT TV, telefon, fen za kosu, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), kupatilo sa (tuš ili kada), balkon/terasu. Club sobe su u odvojenom aneksu-zgradi odmah iza glavne zgrade, imaju pogled na ulicu / back view  i bez terase su. Standardne sobe većina imaju balkon/terasu i nalaze se u glavnoj zgradi i rezort bliyu plaze, mogu imati pogled na ulicu / back view, pogled na vrt, bazen i delimican pogled more. Superior sobe većina imaju terasu i u glavnoj su zgradi, pogled na bazen ili more. Porodicne sobe imaju pogled na ulicu i nalaze u aneks zgradi.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Minamark Resort 4*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela Minamark Resort 4*.

All Inclusive koncept je trenutno važeći i postoji mogućnost manjih korekcija, koje se tiču satnice usluga, lokacije gde se realizuje usluga, sadržaje uključene u koncept all inclusive, sezonalnosti (letnja i zimska sezona) itd.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije