Aqua Vista Resort

  • Aqua Vista Resort
  • 46 slika

Hotel Albatros Aqua Vista Resort ★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat ima sopstvenu peščanu plažu od koje je udaljen oko 500 metara i do nje je obezbeđen besplatan šatl bus. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.Sa All Inclusive uslugom predstavlja odličan izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Aqua Vista Resort hotel se nalazi oko 12 km od centra Sakka

Hotel Aqua Vista Resort

Hotel Albatros Aqua Vista Resort ★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat ima sopstvenu peščanu plažu od koje je udaljen oko 500 metara i do nje je obezbeđen besplatan šatl bus. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.Sa All Inclusive uslugom predstavlja odličan izbor za letovanje u Hurgadi 2021.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Aqua Vista Resort hotel se nalazi oko 12 km od centra Sakkale, a od aerodroma je udaljen oko 8 km. Pripada poznatom lancu hotela Pickalbatros.

Plaža:

Hotel Aqua Vista Resort ima sopstvenu peščanu plažu od koje je udaljen oko 500 metara i do nje je obezbeđen besplatan šatl bus. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sadržaj:

Hotel  Aqua Vista Resort ima recepciju, više restorana i barova, bazene za odrasle i decu, aqua park, Wi-Fi internet, na javnim mestima, klub za decu, menjačnica, sef, fitnes centar, a uz doplatu, na licu mesta i uslugu pranja, čišćenja, peglanja, čuvanja dece, kao i usluge SPA i wellness centra, đakuzi, tursko i parno kupatilo, sauna, tenis.

Smeštaj u Aqua Vista Resort hotelu:

Svaka soba je dvokrevetna (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetna sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju balkon/terasu, kupatilo (tuš ili kada), SAT TV, klima, mini frižider, telefon, aparat za čaj/kafu, sef, fen za kosu Standarne sobe imaju pogled na baštu ili bazen. Family sobe se sastoje od dve sobe povezane vratima i jednog kupatila.

    Usluga:

    All inclusive. Sve uključeno prema hotelskim pravilima.

    U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

    Napomena:

    Prilagođeno osobama sa invaliditetom. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

    Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

    Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


    Sadržaji

    • Sadržaji za decu
      • Dečije igralište
      • Dečiji klub

    Lokacije