PIckalbatros Dana Beach Resort

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Hurgada
 • PIckalbatros Dana Beach Resort
 • 42 slika

Hotel Pickalbatros Dana Beach Resort ★★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat nalazi se u južnom delu Hurgade na privatnoj plaži, nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Albatros Dana Beach Resort 5* i odličan je izbor za letovanje u Hurgadi 2024. ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN Položaj: Hotelski kompleks Pickalbatros Dana Beach Resort 5* se nalazi u južnom delu Hurgade, na oko 15

Hotel PIckalbatros Dana Beach Resort

Hotel Pickalbatros Dana Beach Resort ★★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat nalazi se u južnom delu Hurgade na privatnoj plaži, nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Albatros Dana Beach Resort 5* i odličan je izbor za letovanje u Hurgadi 2024.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj:

Hotelski kompleks Pickalbatros Dana Beach Resort 5* se nalazi u južnom delu Hurgade, na oko 15 km od centra Hurgade Sakkala i oko 10 km od aerodroma u Hurgadi. Hotel Pickalbatros Dana Beach Resort 5*, obuhvata posed površine 181.000 m2. Hotel pripada čuvenom lancu hotela  Pickalbatros.

Plaža:

Privatna peščana plaža, sa ležaljkama i suncobranima.

Sadržaj Pickalbatros Dana Beach Resort hotela:

Recepcija, menjačnica, bankomat, pet restorana i deset barova, diskoteka, otvoreni bazen u laguna stilu, dečiji bazen, dečiji klub, Wi-Fi internet u lobiju, biblioteka, animacija tokom dana i večeri. Posebno se plaćaju: šatl bus do Hurgade, internet, sobna usluga, stoni tenis, bilijar, SPA centar, sportovi na vodi, šišanje, jahanje, fitnes i piće posle 24h, usluge pranja i peglanja itd.

Smeštaj:

Sobe u hotelu Albatros Dana Beach Resort 5* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju: telefon, SAT TV, sef, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), klima uređaj, fen za kosu. Standarde sobe su veličine oko 25 m2 i maju pogled na baštu ili bazen, porodične sobe su veličine oko 45 m2, sastoje se od dve sobe odvojene vratima.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Albatros Dana Beach Resort 5*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu Albatros Dana Beach Resort 5*.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela Albatros Dana Beach Resort 5*.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Albatros Dana Beach Resort 5*.

All Inclusive koncept je trenutno važeći i postoji mogućnost manjih korekcija, koje se tiču satnice usluga, lokacije gde se realizuje usluga, sadržaje uključene u koncept all inclusive, sezonalnosti (letnja i zimska sezona) itd.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije