Rixos Premium Magawish Suites & Villas

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Hurgada
 • Rixos Premium Magawish Suites & Villas
 • 42 slika
 • Naša preporuka

Hotel Rixos Premium Magawish Suites & Villas ★★★★★ - Hurgada, Egipat udaljen je 12 km od centra Hurgade, 7 km od aerodroma u Hurgadi i 10 km od tržnog centra Senzo Mall. Izuzetno luksuzan, hotel Rixos Premium Magawish Suites & Villas, otvoren 2021.godine, prostire se na 255.000 m2, na jednoj od najlepših peščanih plaza u regiji (jedan deo plaže je koralni greben a veći deo je kupališna zona sa pl

Hotel Rixos Premium Magawish Suites & Villas

Hotel Rixos Premium Magawish Suites & Villas ★★★★★ - Hurgada, Egipat udaljen je 12 km od centra Hurgade, 7 km od aerodroma u Hurgadi i 10 km od tržnog centra Senzo Mall. Izuzetno luksuzan, hotel Rixos Premium Magawish Suites & Villas, otvoren 2021.godine, prostire se na 255.000 m2, na jednoj od najlepših peščanih plaza u regiji (jedan deo plaže je koralni greben a veći deo je kupališna zona sa plićom vodom). Nudi uslugu ultra all inclusive.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

 

Položaj:

Izuzetno luksuzan, hotel Rixos Premium Magawish Suites & Villas, otvoren 2021.godine, prostire se na 255.000 m2, na jednoj od najlepših peščanih plaza u regiji (jedan deo plaže je koralni greben a veći deo je kupališna zona sa plićom vodom). Udaljen je 12 km od centra Hurgade, 7 km od aerodroma u Hurgadi i 10 km od tržnog centra Senzo Mall.

Sadržaj hotela Rixos Premium Magawish Suites & Villas 5*:

U okviru hotela Rixos Premium Magawish Suites & Villas je glavni restoran i 5 a-la carte restorana: People’s, Salt (riblji specijaliteti), Lalezar (turska kuhinja), La Churrascaria (brazilska kuhinja) i Asian (azijska kuhinja). Gostima je na raspolaganju i 10 barova (Lobby bar, English bar, Piazza bar, Panorama bar, Lagoon Pool bar, Beach bar, Lotus Pool bar, Lotus Lobby bar, Sunset Beach Lounge i Vitamin bar). Ostali sadržaji dostupni gostima hotela su: servis za pranje i peglanje, taksi služba, frizerski salon i menjačnica.

Smeštaj:

Rixos Premium Magawish Suites & Villas u ponudi ima 416 smeštajnih jedinica (suite i villas), prostranih i luksuzno, po standardima lanca Rixos opremljenih. Imaju kupatilo, fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, wi-fi, aparat za pripremu kafe i čaja, balkon ili terasu.

 • Suite veličina 53-63m2, pogled na bazen, baštu ili delimičan pogled na more
 • Superior suite veličina 140m2, pogled na bazen ili delimičan pogled na more.
 • Executive Family Suite veličina 170m2, pogled na more.
 • Pool Villa veličina 105-129m2, pogled na bazen ili na baštu.
 • Executive Pool Villa veličina 240m2, pogled na bazen ili na baštu.
 • Lagoon Deluxe Suite veličina 130m2, pogled na bazen ili pogled na more.
 • Lagoon Swim Up Suite veličina 130m2, pogled na bazen ili pogled na more. Wi-fi internet je dostupan i besplatan u celom kompleksu.

Usluga

Nudi uslugu Ultra All Inclusive.

Sport i zabava:

Rixos Premium Magawish Suites & Villas ima devet spoljašnjih bazena, od čega su dva dečija bazena, teren za tenis, mini fudbal, teren za više sportova, joga, aerobik, odbojka na plaži, mnogobrojni sportovi na vodi i ronilački centar, stoni tenis, zumba, pilates, časovi plesa, večernji zabavni i muzički program. Gostima je na raspolaganju savremeno opremljen Rixos Anjana Spa (1825 m2) sa prostorijama za razne tretmane i masaže, parnim kupatilom, saunama, đakuzijem I teretanom. Ponuda za najmlađe: 2 bazena za decu, soba za bebe (1-4 godine), Rixy kids club (4-12 godina), igralište i animacija.

Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peskire bez doplate.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije