Seagull Beach Resort

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Hurgada
 • Seagull Beach Resort
 • 80 slika

Hotel Seagull Beach Resort ★★★★ - Sakkala, Hurgada, Egipat se nalazi u centru Sakkale, a od nove marine udaljen je oko 500 metara, dok je od aerodroma Hurgada udaljen oko 9 km. U okolini hotela ima mnoštvo restorana, barova i prodavnica. Nudi uslugu all inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Seagull Beach Resort 4*. ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN Položaj: Seagull Beach Resort se nalazi u cen

Hotel Seagull Beach Resort

Hotel Seagull Beach Resort ★★★★ - Sakkala, Hurgada, Egipat se nalazi u centru Sakkale, a od nove marine udaljen je oko 500 metara, dok je od aerodroma Hurgada udaljen oko 9 km. U okolini hotela ima mnoštvo restorana, barova i prodavnica. Nudi uslugu all inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Seagull Beach Resort 4*.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj:

Seagull Beach Resort se nalazi u centru Sakkale, a od nove marine udaljen je oko 500 metara, dok je od aerodroma Hurgada udaljen oko 9 km. U okolini hotela ima mnoštvo restorana, barova i prodavnica.

Plaža:

Zgrade hotela Seagull Beach Resort 4* su udaljene oko 200 metara od privatne peščane plaže, na kojoj se kompleks nalazi, ulazak u vodu je postepen, deo plaže ima koralni greben, savetuje se obuća za vodu. Drugi deo plaže je u uvali. Plaža ima ležaljke i suncobrane.

Sadržaj hotela Seagull Beach Resort 4*:

Seagull Beach Resort sadrži 2 recepcije, menjačnicu, ostavu za prtljag, restorane i barove, bazene, aqua park sa toboganima, dečiji bazen, dečiji klub, dečije igralište, Wi-Fi internet dostupan u određenim javnim delovima hotela (ne tokom celog dana), fitnes, aerobik, animacija, pikado, karaoke, teniski teren, stoni tenis, igraonica, diskoteka, Spa i wellness, masaža, đakuzi, sauna, kozmetičke usluge i usluge salona lepote, sportovi na vodi, ronjenje, skvoš, bilijar, pecanje, voće, neke vrste vina i šampanjac, usluga lekara, sobna usluga, usluga pranja i peglanja, čuvanje dece, sef na recepciji.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve smeštajne jedinice sadrže: balkon/terasu, kupatilo (tuš ili kada), klima, mini frižider (uz doplatu, na licu mesta), fen za kosu, SAT TV, telefon. Hotel ima standardne sobe, standarne sobe sa direktnim pogledom na more samo za odrasle, porodične sobe (open space), apartmane.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Seagull Beach Resort 4*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

All Inclusive koncept je trenutno važeći i postoji mogućnost manjih korekcija, koje se tiču satnice usluga, lokacije gde se realizuje usluga, sadržaje uključene u koncept all inclusive, sezonalnosti (letnja i zimska sezona) itd.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Detaljnije informacije o hotelu mozete pronaci na zvanicnom sajtu

https://www.hurghadaseagull.com/

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela Seagull Beach Resort 4*, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela Seagull Beach Resort 4*.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije