Sphinx Aqua Park Beach Resort

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Hurgada
  • Sphinx Aqua Park Beach Resort
  • 22 slika

Hotel Sphinx Resort ★★★★ - El Dahar, Hurgada, Egipat se nalazi u starom centru Hurgade El Dahar, na sopstvenoj peščanoj plaži, opremljenoj ležaljkama i suncobranima. a od centra Hurgade Sakkale je udaljen oko 3 km. Nudi uskugu All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel Sphinx Resort 4*

Hotel Sphinx Aqua Park Beach Resort

Hotel Sphinx Resort ★★★★ - El Dahar, Hurgada, Egipat se nalazi u starom centru Hurgade El Dahar, na sopstvenoj peščanoj plaži, opremljenoj ležaljkama i suncobranima. a od centra Hurgade Sakkale je udaljen oko 3 km. Nudi uskugu All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Hotel Sphinx Resort 4* se nalazi u starom centru Hurgade El Dahar, a od centra Hurgade Sakkale je udaljen oko 3 km. Hotel je 9 km udaljen od aerodroma u Hurgadi.

Plaža:

Hotel Sphinx Resort 4* se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, opremljenoj ležaljkama i suncobranima. Ulaz u vodu je peščani i koralni, voda se povlači, zavisno od plime i tada vode skoro da nema na početku ulaza u vodu, sa plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Sadržaj Sphinx Resort hotela:

Hotel ima tri bazena, više restorana i barova, spa centar sa saunom i hidromasažom, mini aqua park za decu i odrasle, tim za animaciju, dečiji klub i igralište, pikado, stoni tenis, bilijar, Wi-Fi internet na javnim mestima, teniski tereni, kozmeticki salon, tursko i parno kupatilo.

Smeštaj:

Standardne sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj) i imaju kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, aparat za čaj i kafu, mini frižider, klimu, telefon, sef, SAT TV, balkon/terasa.

Family sobe su prostrane sobe sa bračnim ležajem i dva pomoćna ležaja u izdvojenom delu i imaju kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, aparat za čaj i kafu, mini frižider, klimu, telefon, sef, SAT TV, balkon/terasu.

Usluga:

All Inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije