Steigenberger ALDAU Beach Hotel

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Hurgada
  • Steigenberger ALDAU Beach Hotel
  • 63 slika
  • Naša preporuka

Hotel Steigenberger Al Dau Beach ★★★★★ - El Mamsha, Hurgada, Egipat, smešten u El Mamsha delu Hurgade na sopstvenoj peščanoj plaži dužine oko 400 metara i sa Aqua Magic aqua parkom u svom sastavu, predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Steigenberger Al Dau Beach hotel se nalazi u El Mamsha delu Hurgade, na 7 km udaljenosti od centra Sakale, a od

Hotel Steigenberger ALDAU Beach Hotel

Hotel Steigenberger Al Dau Beach ★★★★★ - El Mamsha, Hurgada, Egipat, smešten u El Mamsha delu Hurgade na sopstvenoj peščanoj plaži dužine oko 400 metara i sa Aqua Magic aqua parkom u svom sastavu, predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Steigenberger Al Dau Beach hotel se nalazi u El Mamsha delu Hurgade, na 7 km udaljenosti od centra Sakale, a od aerodroma u Hurgadi je udaljen oko 3 km.

Plaža:

Hotel Steigenberger Al Dau Beach 5* se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži dužine oko 400 metara. Jedan deo je sa koralima i pogodan je ljubiteljima podvodnog sveta, a veći deo je kupališna zona, sa ležaljkama i suncobranima.

Sadržaj Steigenberger Al Dau Beach hotela:

Hotel Steigenberger Al Dau Beach 5* raspolaže sa većim brojem restorana i barova, bazenima za decu i odrasle, dečijim klubom, fitnes centrom, teretanom, đakuzijem, Wi-Fi internetom, na javnim mestima, a uz doplatu i SPA centar, saunu, bazen sa slanom vodom, masaže, ronilački klub i aqua centar, terene za golf, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, room service, internet café, banka, frizerski salon, usluge lekara, prodavnice, loptice za golf itd.

Smeštaj:

Hotel Steigenberger Al Dau Beach 5* ima 388 smeštajnih jedinica i većina ih je sa bočnim pogledom na more. Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni lezaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim lezajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju kupatilo (kada ili tuš), klimu, SAT TV, mini bar (uz doplatu na licu mesta), sef, aparat za čaj i kafu, fen za kosu, balkon/terasa, telefon. Deluxe sobe su luksuzno opremljene i prostrane. Family sobe su opremljene kao i deluxe sobe, ali su nešto veće.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Steigenberger Al Dau Beach 5*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Gosti koji imaju uplaćenu uslugu all inclusive mogu besplatno koristiti aqua park u hotelu Steigenberger Aqua Magic, koji se nalazi preko puta ulice.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela Steigenberger Al Dau Beach 5* , za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela Steigenberger Al Dau Beach 5* .


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije