Steigenberger Pure Lifestyle

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Hurgada
 • Steigenberger Pure Lifestyle
 • 38 slika
 • Naša preporuka

Hotel Steigenberger Pure Lifestyle ★★★★★ - El Mamsha, Hurgada, Egipat, smešten na sopstvenoj peščanoj plaži, u El Mamsha delu Hurgade, Steigenberger Pure Lifestyle hotel namenjen je isključivo odraslima (starijim od 18 godina) i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021 ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel se nalazi u El Mamsha delu Hurgade, na 7 km udaljenosti od centra Sakale,

Hotel Steigenberger Pure Lifestyle

Hotel Steigenberger Pure Lifestyle ★★★★★ - El Mamsha, Hurgada, Egipat, smešten na sopstvenoj peščanoj plaži, u El Mamsha delu Hurgade, Steigenberger Pure Lifestyle hotel namenjen je isključivo odraslima (starijim od 18 godina) i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Hotel se nalazi u El Mamsha delu Hurgade, na 7 km udaljenosti od centra Sakale, a od aerodroma u Hurgadi je udaljen oko 3 km.

Plaža:

Steigenberger Pure Lifestyle hotel nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži. Jedan deo je sa koralima i pogodan je ljubiteljima podvodnog sveta, a veći deo je kupališna zona, sa ležaljkama i suncobranima.

Sadržaj Steigenberger Pure Lifestyle hotela:

Hotel raspolaže sa većim brojem restorana (Thai restoran, Sushi restoran itd.) i barova, otvorenim bazenom, fitnes centrom, Wi-Fi internetom na javnim mestima, a uz doplatu i SPA centar, saunu, masaže, teren za golf, uz mogućnost raznih sportova na vodi (jedrenje na dasci, skijanje na vodi itd.), prodavnica, suvenirnica, kozmetički salon itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni lezaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim lezajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu, klimu, SAT TV, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef, aparat za čaj i kafu, balkon/terasa, telefon i bade mantil i papuče. Jakuzzi Suite ima đakuzi u sobi sa pogledom na vrt ili bazen ili sa bočnim pogledom na more. Swim Up Suite, se nalazi u prizemlju i ima direktni izlaz na bazen.

Usluga:

All inclusive. Sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Hotel Steigenberger Pure Lifestyle je isključivo za boravak gostiju preko 18 godina.

Gosti koji imaju uplaćenu uslugu All Inclusive mogu besplatno koristiti aqua park u hotelu Steigenberger Aqua Magic, koji se nalazi preko puta ulice.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.

.

Sadržaji

 • Sportsko-zabavni sadržaji
  • Noćni klub
  • Sala za vežbanje (fitness)
 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Restorani i barovi
  • Restoran
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije