Sunny Days Resort Spa & Aquapark

  • Sunny Days Resort Spa & Aquapark
  • 71 slika

Hotel Sunny Days Resort Spa & Aqua Park ★★★★ - El Dahar, Hurgada, Egipat se nalazi između starog centra El Dahar i nove marine i udaljen je 5 km od centra Sakale. Nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima i pored dobre lokacije, može se pohvaliti i novim Aqua parkom, što ga sve čini savršenim izborom za letovanje u Hurgadi 2021 ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj hotela S

Hotel Sunny Days Resort Spa & Aquapark

Hotel Sunny Days Resort Spa & Aqua Park ★★★★ - El Dahar, Hurgada, Egipat se nalazi između starog centra El Dahar i nove marine i udaljen je 5 km od centra Sakale. Nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima i pored dobre lokacije, može se pohvaliti i novim Aqua parkom, što ga sve čini savršenim izborom za letovanje u Hurgadi 2021

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj hotela Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4*:

Hotel se nalazi između starog centra El Dahar i nove marine i udaljen je 5 km od centra Sakale. Od aerodroma je udaljen oko 11 km.

Plaža:

Hotel Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4* poseduje dve plaže: Laguna sandy beach i Coral beach. Laguna je lepo uređena za plivanje, dok je Coral beach plaža predviđena za snorkling i ronjenje (potrebna je obuća za plivanje). Na kraju lagune se nalazi koralni greben u dubokoj vodi i odličan je za snorkling koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Sadržaj:

U sklopu hotela Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4* nalaze se dva bazena, lobi, sala za sastanke, glavni i 3 A la Carte restorana, nekoliko barova i oriental café, igralište za decu, stoni tenis, teren za odbojku, fitnes centar, dečiji klub i mini disco, a uz doplatu, na licu mesta i SPA centar (masaže, sauna, đakuzi i parno kupatilo), game centar, room service, Internet café, Wi-Fi internet na recepciji, aqua centar, iznajmljivanje limuzine, usluge pranja i peglanja veša, čuvanje dece, ronjenje, salon lepote, gift shop, dnevna štampa, zlatare, knjižara. Pored dobre lokacije, hotel se može pohvaliti i novim Aqua parkom (otvoren 2017. godine).

Smeštaj:

Hotel Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4* raspolaže sa 825 smeštajnih jedinica raspoređenih u zgradi oblika slova U okrenutim ka laguni.

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju kupatilo (kada ili tuš), SAT TV, kllimu, sef, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), telefon, električni kettle, balkon/terasa. Standardne sobe imaju pogled na lagunu ili bazen ili imaju bočni pogled more.

    Usluga:

    All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima.

    U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

    Napomena:

    Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

    Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

    Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.

    .

    Lokacije